Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Rooibos thee

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

"

Rooibos thee online kopen bij 4UStore

In feite is rooibosthee geen echte thee, maar is het net als bijvoorbeeld vruchtenthee een infusie. Het is namelijk niet afkomstig van de theeplant en het bevat geen cafeïne. En dat is allesbehalve een nadeel. U kunt bij 4UStore uw rooibos thee online kopen. U krijgt tijdens uw zoektocht naar de lekkerste rooibosthee merken als Bradley's, Lipton en Tea of Life voorgeschoteld en u geniet van een ruime keuze. Ook als u van bijzondere theemelanges houdt, is uw rooibos thee online kopen bij 4UStore een goed idee.

De vele voordelen van rooibos thee kopen en drinken

Er zijn heel wat redenen waarom rooibos thee kopen een goed idee is. Omdat rooibosthee bijvoorbeeld geen cafeïne bevat, kunt u er ook 's avonds van genieten en is het geschikt voor kinderen en mensen die gevoelig zijn voor de bijwerkingen van cafeïne. Tegelijkertijd staat rooibos thee kopen gelijk aan kiezen voor een bom aan antioxidanten. Onder meer quercetine en aspalatine komen in grote hoeveelheden voor in rooibosthee, wat de cellen tegen schadelijke radicalen beschermt.

Wat velen ook bij rooibosthee merken, is dat het goed is voor de huid. Als u bijvoorbeeld last hebt van eczeem, acne of zonnebrand is rooibos thee kopen een goed idee. Het bevat namelijk heel wat anti-inflammatoire stoffen. Niet voor niets wordt rooibos ook vaak in cosmetica gebruikt. Verder is het goed voor het hart en het bevat minder tannines dan echte thee, waardoor het een verantwoord alternatief is voor mensen met nierproblemen. En daarbovenop zult u tijdens het drinken van rooibosthee merken dat het ook nog eens ongelofelijk lekker is. U ziet het: rooibos thee kopen is een wel heel goed idee.

Unieke theemelanges voor bijzondere verwenmomentjes

Bij ons kunt u meer dan alleen de gewone rooibos thee kopen, want wij hebben wel heel bijzondere melanges die altijd indruk maken op u en uw gasten. Denk bijvoorbeeld aan Pickwick Roobois Vanilla, een UTZ-gecertificeerde rooibosthee met vanille. Het is een heel toegankelijke keuze en is ideaal voor wie de verkwikkende kracht van pure rooibosthee te ver vindt gaan. Daarnaast verkopen we onder meer rooibosthee met honing, rooibosthee met sinaasappel, rooibosthee met kaneel en rooibosthee met cranberry. Dit alles van uiteenlopende merken. Al deze theevariëteiten zijn gemakkelijk verder op smaak te brengen door zelf extra agavesiroop, suiker of zoetstoffen toe te voegen. U kunt deze rooibosthee ook gebruiken voor eigen bereidingen, zoals een rooibossmoothie of een rooiboshazelnootcake. In de Zuid-Afrikaanse keuken stooft men zelfs de kip in rooibosthee met sinaasappel. Heerlijk is het!

Online thee kopen bij theegroothandel 4UStore

In deze webwinkel kunt u uw favoriete rooibos thee online kopen. Het is echter niet zo dat we ons tot rooibosthee beperken. Ook voor andere lekkere theesoorten kunt u bij ons terecht, ongeacht of ze nu afkomstig zijn van de theeplant of niet. Zelfs andere benodigdheden, zoals theelepels en theekisten, zijn bij ons te verkrijgen. Hieronder vindt u een aantal andere lekkere theeproducten die gegarandeerd in de smaak zullen vallen.

"