Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    4
Merk
  1. Tea of Life (5)

Tea of Life Fairtrade Organic

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Thee van Tea of Life Fairtrade Organic kopen bij 4UStore

Bij Tea of Life geloven ze oprecht in de meerwaarde van een lokale keten. En houden ze van eerlijke handel. Daarom wordt de thee reeds in Sri Lanka tot een eindproduct verwerkt. Hierdoor draagt Tea of Life bij aan de groei van de lokale economie en hebben meer mensen er een mooie baan. De productielocatie is 100% CO2-neutraal en de thee is volledig biologisch gecertificeerd. En dat terwijl het gaat om een 100% natuurlijk en cafeïnevrij product. We kunnen dus stellen dat u met Tea of Life een behoorlijk goede keuze maakt.

Bijdrage aan een betere wereld

Tea of Life werkt samen met de Fair Grounds Foundation. Samen met deze organisatie draagt Tea of Life bij aan de lokale gemeenschappen die rond de theevelden zijn gehuisvest. Door middel van betere levensomstandigheden, onderwijs en gezondheidszorg plukken ook zij de vruchten van de theevelden. Natuurlijk heeft Tea of Life niet alleen een bijzonder productieproces, maar ook gewoon veel lekkere theeën. In het assortiment van Tea of Life Fairtrade Organic vindt u smaken als English Blend, Earl Grey, White Tea Cranberry, Rooibos en Lemon Ginger. De 100% natuurlijke thee zorgt voor het lekkerste kopje. En doordat alle theezakjes Green Deal-proof zijn, mogen de theezakjes gewoon bij het gft-afval. Kortom: met Tea of Life Fairtrade Organic kiest u voor thee die ook écht een positieve impact heeft.

Andere theemerken om te ontdekken

Naast Tea of Life Fairtrade Organic bieden wij ook de thee van Tea of Life Fairtrade aan. Ook deze thee draagt bij aan een eerlijke wereld waarbij eerlijke arbeid wordt beloond met een eerlijk salaris. Tevens kunt u bij ons thee kopen van merken als Lipton en Pickwick. Ook deze merken dragen op hun eigen manier bij aan de ontwikkeling van lokale economieën en de instandhouding van de natuurlijke leefwereld. Meer over deze andere uitstekende theemerken kunt u lezen op de pagina’s die hieronder zijn weergegeven.

"