Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Thee siroop

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Theesiroop kopen bij 4UStore

Theesiroop is een handige oplossing om uw thee naar een hoger niveau te tillen. Het kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld ijsthee op smaak te brengen. Er zijn zoveel soorten theesiroop te verkrijgen, gaande van smaken als karamel tot smaken als chai tea, dat er altijd wel een geschikte theesiroop te vinden is. Wij bieden theesiroop aan van het merk Monin, een absoluut topmerk op het gebied van siroop voor thee en koffie.

Verschillende soorten siroop voor thee

Theesiroop is een concentraat met smaakstoffen. Het wordt toegevoegd aan thee om de smaak van de thee te versterken en te verfijnen. Er zijn veel verschillende smaken beschikbaar, van klassieke smaken als citroen en sinaasappel tot exotische smaken als mango en passievrucht. Veel koffiesiropen zijn ook geschikt voor thee en ijsthee. Denk bij dit eerste aan de smaak van witte chocolade en bij het tweede aan de smaak van karamel. Veruit de populairste smaken zijn natuurlijk. Het gaat dan om smaken als citroen, sinaasappel, mango, passievrucht, aardbei, bosbessen, kersen en vanille.

Andere zoetmakers kopen bij 4UStore

Theesiroop is van nature zoet en vormt hierdoor een goed alternatief voor klassieke smaakmakers als suiker, zoetstoffen en honing. Het is gemakkelijk in gebruik, omdat het een concentraat is. Bovendien zijn er veel meer smaken beschikbaar. Hierdoor kunt u eindeloos variëren en nieuwe smaken ontdekken. Indien u toch liever suiker, honing of zoetstoffen heeft, kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Vooral de portieverpakkingen zijn handig. Uw klanten kunnen dan zelf aan de slag gaan met de beschikbare smaakmakers en hun eigen thee op smaak brengen.

"