Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Frituurolie

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

"

Voor uw frituurolie een grootverpakking kopen bij 4UStore

Als grootverbruiker dient u regelmatig uw frituurolie of frituurvet te verversen. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat u voor uw frituurolie grootverpakking na grootverpakking verbruikt. Gelukkig kunt u voor uw frituurolie groothandel 4UStore vertrouwen. Bij ons kunt u frituurolie of frituurvet in grootverpakkingen kopen en rekent u op scherpe prijzen en mooie staffelkortingen. We verkopen onder meer jerrycans van twintig liter en grote bag-in-boxsystemen van diverse merken. Of u nu voor uw frituurolie Grenada Gold kiest of een ander merk: wij helpen u graag verder.

Voor uw frituurolie Grenada Gold of een ander merk kiezen

Bij ons kunt u frituurolie of frituurvet van diverse merken kopen. Velen kiezen voor hun frituurolie Grenada Gold. Dat horecaondernemers voor hun frituurolie Grenada Gold de voorkeur geven, verbaast ons niets. De frituurolie Grenada Gold is een kwaliteitsfrituurolie die 100% plantaardig is. het is onder andere geschikt voor het frituren van frites, maar ook voor frituursnacks, oliebollen, kip en vis. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen de frituurolie Grenada Gold kopen. Zo kunt u in deze webshop voor uw frituurolie grootverpakking na grootverpakking vinden van onder meer Oliehoorn, Rising Moon, Romi en Summum.

Al deze merken hebben hun eigen unieke kenmerken. Zo is de olie van Rising Moon een uitstekende keuze voor Aziatische snacks, terwijl Oliehoorn dan weer een uitstekende keuze is voor grootverbruikers die op zoek zijn naar olie met een extra lange levensduur. Romi Healthy Orange wordt dan weer geprezen omwille van de evenwichtige bestanddelen en de ultieme kwaliteit. De olie van Summum is ten slotte een goede keuze voor wie op zoek is naar een olie met een neutrale smaak. Het wordt onder andere vaak gebruikt voor oliebollen en vis.

De webshop voor uw frituurolie of frituurvet

Niet alleen kunt u voor uw frituurolie groothandel 4UStore online een bezoekje brengen, want bij ons kunt u ook frituurvet kopen. Daarnaast verkopen we allerlei andere benodigdheden om de lekkerste snacks op tafel te toveren. U bent alleen voor uw frituurvet en -olie bij ons welkom, maar bijvoorbeeld ook voor hamburgerbakjes, frietvorkjes, snacksauzen en diverse kruiden en specerijen. Op de onderstaande pagina's zijn een aantal producten terug te vinden die voor u wellicht ook interessant zijn.

"