Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Frituurvet

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Frituurvet kopen bij groothandel 4UStore

Of u nu het best frituurvet of olie gebruikt, daarover zijn kenners het al langer oneens. Volgens sommigen gebruikt u het beste frituurvet voor patat, terwijl anderen bijvoorbeeld zonnebloemolie aanraden. Gelukkig verkopen wij ze alle twee. U kunt niet alleen uw frituurolie bij ons kopen, want bovendien is ook uw frituurvet kopen bij groothandel 4UStore mogelijk. Wij verkopen dit in grootverpakkingen, speciaal voor grootverbruikers. Bij ons kunt u onder meer het frituurvet kopen van Oliehoorn, Remia en Subliem.

Uw vet vervangen en nieuw frituurvet kopen bij groothandel 4UStore

Kwaliteitsvol frituurvet kopen bij groothandel 4UStore zorgt ervoor dat u het vet minder snel dient te vervangen, maar na verloop van tijd dringt een vervanging zich hoe dan ook op. Gelukkig is frituurvet kopen bij groothandel 4UStore extra voordelig.

Het blijft in ieder geval belangrijk om het vet regelmatig te vervangen. Bij iedere bereiding neemt de kwaliteit van het vet namelijk af. Dat komt omdat de vetmoleculen bij verhitting afbreken, waardoor er koolstofatomen vrijkomen. Dit zorgt er ook voor dat het frituurvet steeds donkerder kleurt. Vet gaat na verloop van tijd ook verzuren, terwijl diepvriesproducten vaak een laagje bevroren water afgeven. Hierdoor komen er vrije vetzuren vrij en krijgt het frituurvet een andere consistentie. Als de kwaliteit van het vet afneemt, merkt u dat uiteraard aan de kwaliteit van uw bereidingen.

Regelmatig uw vet vervangen, is bovendien om hygiënische redenen en gezondheidsredenen noodzakelijk. Vet ontleedt na verloop van tijd in afbraakproducten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Gelukkig is frituurvet heel energierijk en wordt het apart ingezameld, waardoor het nieuwe bestemmingen krijgt. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij de productie van biodiesel. Hierdoor draagt u bij aan de circulaire economie.

Meer dan alleen frituurvet kopen bij groothandel 4UStore

Natuurlijk kunt u grootverpakkingen met frituurvet kopen bij groothandel 4UStore. Daarnaast bieden we nog heel wat andere benodigdheden voor snackbars aan. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook frituurolie. Haal ze alle twee in huis en ga per bereiding na of u het best frituurvet of olie gebruikt. Reken vervolgens op onze kruiden en specerijen, ons stoofvlees, onze verrukkelijke sauzen en onze andere maaltijdproducten. Kortom: u kunt meer dan alleen frituurvet kopen bij groothandel 4UStore. Op de onderstaande pagina's vindt u dan ook heel wat andere producten terug die nuttig zijn voor snackbars.