Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 30
    33
Merk
  1. Conimex (1)
  2. Knorr (1)

Overige olie

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Diverse olieproducten voor in de keuken

Bij 4UStore heeft u een ruime keuze als het op oliën aankomt. We verkopen onder meer frituurolie, zonnebloemolie en olijfolie. Daarnaast kunt u bij ons ook sojaolie kopen, net als de producten van Primerba Knorr. De verpakkingen van Primerba Knorr bevatten lekkere kruiden op olie, waarbij de Primerba Knoflook een populair product is. Op deze pagina vindt u de overige en iets minder vaak gebruikte oliën terug. Net als onze andere keukenbenodigdheden zijn ze extra scherp geprijsd en worden ze in grootverpakkingen geleverd.

Sojaolie kopen bij 4UStore

Bij online groothandel 4UStore kunt u sojaolie kopen. Sojaolie wordt gewonnen uit sojazaad en is een spijsolie. Hoewel zonnebloemolie en olijfolie bij ons veel bekendheid genieten, is sojaolie de meest geconsumeerde plantaardige olie ter wereld. Dat velen sojaolie kopen, is niet verwonderlijk. Het is namelijk rijk aan onverzadigde vetzuren en het is hierdoor een gezond alternatief voor klassieke bakproducten. Daarnaast is het rijk aan linolzuur, een essentieel vetzuur dat het lichaam zelf niet kan aanmaken. Linolzuur komt ook voor in maisolie en in zonnebloemolie. Bij ons kunt u onder meer de sojaolie kopen van het merk Levo. Vooral voor Aziatische gerechten is deze sojaolie kopen en gebruiken een goed idee. Daarnaast kunt u deze sojaolie kopen voor het maken van dressings en sauzen.

De producten van Primerba Knorr kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u de verschillende producten van Primerba Knorr kopen. Het gaat om een collectie van aromatische kruiden die in olie worden bewaard en die eenvoudig een intense smaak aan iedere bereiding geven. Dankzij Primerba Knorr geniet u het hele jaar door van de smaak van verse kruiden. De producten van Primerba Knorr zijn langer houdbaar dan verse kruiden en zijn zowel geschikt voor warme als voor koude toepassingen. Primerba Knorr is in talloze variëteiten te verkrijgen, zoals Primerba Knorr Tijm, Primerba Knorr Mierikswortel en Primerba Knorr Tuinkruiden. De bekendste keuze is misschien wel Primerba Knoflook. Primerba Knoflook is in diverse gerechten te verwerken, bijvoorbeeld in couscous en in een stoofpotje van kip op Spaanse wijze. Ook bij boterboontjes met kruiden en knoflook is de Primerba Knoflook een uitstekende keuze.

De groothandel voor kantines en horecaondernemers

Bij 4UStore kunt u niet alleen de producten van Primerba Knorr en sojaolie kopen. Wij bieden nog heel wat andere benodigdheden voor in de keuken aan. U kunt bijvoorbeeld zonnebloemolie in de plaats van sojaolie kopen. Naast ons rijke assortiment aan oliën vindt u bij ons talloze maaltijdproducten en diverse kruiden en specerijen. Hieronder ontdekt u meer over de andere producten die u in deze webshop kunt kopen.

"