Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. De Koninck (1)

De Koninck glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

4UStore, de webshop voor uw De Koninck-glazen

De stadsbrouwerij De Koninck is een Antwerpse brouwerij waar men diverse bieren brouwt, zoals het Bolleke, de Tripel d'Anvers en De Koninck Winter. Dit laatste bier is sinds 2011 een populair seizoensbier. Voor deze verschillende bieren zijn er speciale De Koninck-glazen. Het De Koninck-glas is telkens speciaal voor een specifiek bier ontworpen en zorgt ervoor dat de smaken optimaal tot uiting komen.

Bierglas voor het Bolleke kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u verschillende De Koninck-glazen kopen. Zo verkopen we bijvoorbeeld het Bolleke De Koninck-glas. Dit De Koninck-glas is ontworpen voor het bier Bolleke. Dat is het bekendste bier van deze brouwerij. Het amberkleurige bier wordt gemaakt met Tsjechische hop en zuivere mout. Het is een erkend streekproduct met een licht moutige smaak en een toets van karamel. Het bier wordt ofwel gedronken uit een fluitje of uit een authentiek steelglas van 25 cl. Dit De Koninck-glas wordt een prinske genoemd. Het De Koninck-glas heeft een bolvorm en daar is het bier ook naar vernoemd. U kunt dit De Koninck-glas kopen in onze shop.

Bierglazen voor Belgische bieren

In sommige dingen blinken de Belgen niet uit. In regeringen vormen bijvoorbeeld, daar zijn ze allesbehalve in gespecialiseerd. Wat ze wel goed doen, is chocolade en bier maken. Daarom bieden wij niet alleen verschillende Belgische bieren aan, maar ook de benodigde bierglazen. U kunt bij ons onder meer de glazen voor de bieren Affligem, Brugse Zot en La Chouffe kopen. Het gaat om drie populaire bieren die niet alleen binnen de Belgische landsgrenzen goed scoren. Hieronder ontdekt u de bijpassende glazen.

"