Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. Gerardus (1)

Gerardus glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Bierglazen van Gerardus online kopen bij 4UStore

Het Gerardus Wittems Kloosterbier is een bier dat in het Nederlandse Gulpen wordt gebrouwen. Het wordt gebrouwen door het redemptoristenklooster, een bedevaartsoord voor de heilige Gerardus Majella. Het bier is naar deze heilige vernoemd. Hij is de patroonheilige van de zwangere vrouwen, de portiers en de kleermakers. Er is zowel een blond als een donker kloosterbier te verkrijgen. Beide bieren worden bij voorkeur uit het bijpassende Gerardus-glas gedronken. Dit Gerardus-glas kunt u online kopen bij 4UStore.

Het bijzondere ontwerp van het Gerardus-glas

Het Gerardus-glas wordt op de markt gebracht door de vrije brouwer Gulpener. Het Gerardus-glas is een glas van het type bokaal. Het gaat om een groot glas op een voet, waarbij de schuimkraag alle ruimte krijgt om te floreren. Het kloosterlijke Gerardus-glas heeft een uniek design met een ambachtelijk karakter. Het Gerardus-glas heeft een inhoud van 25 cl.

Meer dan alleen het Gerardus-glas kopen bij 4UStore

Het Gerardus-glas maakt deel uit van het rijke assortiment van bierglazen van Gulpener. Deze bierglazen zorgen telkens voor een passende smaakbeleving en zijn speciaal ontworpen voor een bepaald type bier. Naast het Gerardus-glas biedt men onder meer Gulpener-glazen aan, net als het glas Château Neubourg en het glas Zwarte Ruiter. Het zijn zeker niet de enige bierglazen die u bij ons kunt kopen. Neem een kijkje op de onderstaande pagina's waar u nog heel wat andere bierglazen aantreft.

"