Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    6
Merk
  1. Hertog Jan (1)

Hertog Jan glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Hertog Jan glazen kopen bij 4UStore

De Nederlandse brouwerij Hertog Jan is natuurlijk bekend omwille van zijn breed assortiment: lekkere bokbieren, pilseners, weizeners en talloze varianten waarop de hertog maar al te graag prijkt. Deze bieren hebben echter altijd iets gemeen: ze laten zich het liefst in bijpassende Hertog Jan glazen serveren. Hoewel de meeste Hertog Jan glazen 25 cl inhoud hebben, zijn er ook officiële Hertog Jan bierglazen met een inhoud van 10 cl, 15 cl, 30 cl, 45 cl, 50 cl of 75 cl.

Het perfecte glas voor uw favoriete pilsener

Bij 4UStore kunt u onder meer de typerende Hertog Jan bierglazen met een smalle voet verkrijgen. Deze Hertog Jan glazen zijn speciaal ontworpen om een ideale schuimkraag te bekomen en deze langer vast te houden. Dit zorgt ervoor dat het bier beter tegen zuurstof wordt beschermd, wat oxidatie en smaakverlies helpt tegen te gaan. Deze Hertog Jan glazen zijn ideaal voor het drinken van een pilsener. Deze Hertog Jan glazen zijn van een gouden randje voorzien en hebben een embossing met het logo van Hertog Jan. De duimafdruk van meesterbrouwer Gerard is subtiel in de Hertog Jan glazen verwerkt. Het is het perfecte glas voor de liefhebber en het is onmisbaar in de kroeg.

Alles voor de ideale pilsener

De pilsener van Hertog Jan serveert u natuurlijk in een geschikt glas, op een temperatuur van 3°C. Het laat zich graag serveren met een flammkuchen met ui en spek, een broodje bal of een zachte abdijkaas. Daarnaast doet de pilsener het ook goed met zoutjes. Hoe dan ook bent u voor al uw snacks, borrelnootjes en borrelhapjes bij ons aan het juiste adres. Bestel ze meteen mee zodat u deze lekkere pilsener op de best mogelijke manier serveert.