Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Jillz glazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jillz glazen kopen bij 4UStore

Jillz is een mix van water met een fruitsmaak, gerstemout en cider. Het is zowel te verkrijgen in een alcoholvrije uitvoering als in een uitvoering met 5% alcohol. Deze mix komt in flesjes of van de tap en wordt gemaakt door brouwerij Heineken. Met dit drankje wil Heineken vooral mensen bereiken die bier te bitter vinden. Daarom bevat het geen hop. Onder meer vrouwen zijn een van de belangrijkste doelgroepen. Daarop zijn de Jillz glazen, met een eerder elegant dan stoer design, natuurlijk aangepast.

Meer informatie over het Jillz glas

De Jillz glazen zijn bijzondere ciderglazen met speelse lijnen. Het Jillz glas heeft een zomers design en past dankzij het subtiele ontwerp in ieder interieur. Het glas is onmisbaar in de kroeg, maar ook bij een zomers feestje. Het Jillz glas heeft een inhoud van 18 cl en biedt ruimte om het op te vrolijken met ijsblokjes, een rietje en een stukje fruit. Appel, limoen of citroen? In combinatie met het Jillz glas kan het allemaal. Het Jillz glas trekt de stijl van hun flesjes helemaal door en ziet er heel goed uit.

Alles voor een zomers feestje

Jillz is het bewijs dat feestelijke en zomerse drankjes niet per se alcohol hoeven te bevatten. Het is een van de redenen waarom ook wij alcoholvrij bier aanbieden. Bovendien vindt u bij ons alle benodigdheden voor het maken van zomerse mocktails, gaande van sappen en frisdranken tot de benodigde disposables. Op onderstaande pagina's leest u meer over onze producten en maakt u kennis met ons aanbod.