Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Jupiler glazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jupiler glazen kopen bij 4UStore

In België valt het bier Jupiler niet weg te denken. Het Belgische pilsbier heeft er dan ook een marktaandeel van veertig procent. Het biertje wordt gebrouwen door de brouwerij Piedbœuf in Jupille-sur-Meuse. Het is dit plaatsje dat zijn naam aan het populaire pilsbier gaf. Hoewel het een door en door Belgisch bier is, doet dit pilsbier het ook in het buitenland goed. In Nederland sponsorde het niet voor niets van 2006 tot 2018 de eerste voetbaldivisie, waarna het werd omgedoopt tot de Keuken Kampioen Divisie. Omwille van dit alles kunnen de immer populaire Jupiler bierglazen niet in ons assortiment ontbreken.

De Jupiler glazen: mooi, sterk en onmisbaar

De Jupiler glazen die wij verkopen, hebben de nieuwe huisstijl met een stier als logo. Deze huisstijl werd in 2006 aangepast. De stier die aanvankelijk enkel op zijn achterpoten stond, staat nu op zijn vier poten. Ook de tekst 'Jupiler' is tegenwoordig op de Jupiler bierglazen terug te vinden. De Jupiler bierglazen zijn eenvoudige pilsglazen met een stoer uiterlijk. Aan de onderzijde zijn de Jupiler bierglazen geribbeld, wat voor extra grip en minder scherven zorgt. De Jupiler glazen zijn mooi, groot en sterk. Ze zijn onmisbaar in iedere horecaonderneming, ongeacht of het bier nu uit het flesje of uit de tapkraan komt. Mannen weten natuurlijk waarom.

De groothandel voor al uw koude dranken

Niet alleen verkopen wij de Jupiler glazen, maar bovendien kunt u bij ons ook het bier van Jupiler kopen. Dit bier verkopen wij onder meer in blikjes van 33 cl. Deze blikjes zijn ideaal voor de verkoop in nachtwinkels of voor de verkoop via drankautomaten. Jupiler heeft echter nog heel wat andere biertjes, waaronder een 0.0-variant. Dit is hun alcoholvrij bier. Uiteraard kunt u ook voor andere bieren en alcoholische of niet-alcoholische dranken bij ons terecht. Hieronder vindt u bijvoorbeeld een aantal populaire keuzeopties.