Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. Kasteel Bier (1)

Kasteel glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Kasteel glazen kopen bij 4UStore

Kasteel is een Belgisch biermerk met een rijke collectie aan bieren, zoals de uitvoeringen hoppy, rood, tripel, donker en blond. Het bier heeft zijn naam te danken aan het kasteel van Ingelmunster dat op het etiket, de kroonkruk en de Kasteel glazen is afgebeeld. Aanvankelijk werd het bier Kasteelbier genoemd en spraken we van een Kasteelbier glas.

Informatie over het Kasteelbier glas

Kasteel wordt bij voorkeur geschonken in een van de officiële Kasteel glazen. Het Kasteelbier glas is een voetglas met een opmerkelijk lange steel. De Kasteel glazen lijken rechtstreeks uit de middeleeuwen te komen en hebben het uiterlijk van een flinke kelk die een en al exclusiviteit uitstraalt. Deze kelk zorgt er bovendien voor dat de verleidelijke geur goed tot uiting komt. In de nieuwste generatie Kasteel glazen zit het kasteel verwerkt in de voet van het glas, wat het nog unieker doet ogen.

Bierglazen voor Belgische bieren

Wat bieren betreft, heeft België zeker een aantal pareltjes die niet op de bierkaart mogen ontbreken. Maar om ze op de best mogelijke manier te ervaren, mag het bijpassende glaswerk niet ontbreken. Speciaal voor horecaondernemers bieden wij een ruim assortiment bierglazen aan van diverse merken. Wat de Belgische bieren betreft, vindt u hieronder een greep uit ons assortiment. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onder meer bierpullen en borrelglazen.