Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 13
    14
Merk
  1. Grolsch (1)

Kornuit glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Kornuit glazen kopen bij 4UStore

Kornuit is een verrassend frisse pils met een subtiele smaak en een zachte afdronk. Het is de makker van de levensgenieter en het is een ideaal drankje voor betekenisvolle momenten. Het is gebrouwen met cascadehop, meteen ook het logo dat op de Kornuit glazen terug te vinden is, en het is onder meer verkrijgbaar in blikken en flessen. Ook in ons assortiment bieren vindt u onder meer dit bier terug. Tevens kunt u bij ons de bijpassende Kornuit glazen kopen.

Het slimme ontwerp van de Kornuit glazen

De Kornuit glazen zijn stapelbaar en plaatsefficiënt. Hierdoor is het een heel goede keuze voor de horecaondernemer. Het is een nederig en eenvoudig glas dat zijn grootsheid haalt uit het bier dat u erin serveert. De Kornuit glazen garanderen een goed handgevoel en zijn uitgerust met een ribbel in het midden van de glas, wat meer grip biedt. De Kornuit glazen maken de beleving compleet en hebben een inhoud van 25 cl. De Kornuit glazen hebben echter geen maatstreep. Niet alleen liggen deze Kornuit glazen goed in de hand, maar bovendien zijn de Kornuit glazen speciaal ontworpen om al bij de eerste slok verfrissend te zijn en om tegelijkertijd een zachte afdronk te genereren.

Meer van uw online biergroothandel

Bij ons vindt u een breed assortiment bieren en alcoholvrije bieren. Het gaat daarbij onder meer om Amstel Radler, Brewdog Punk IPA, Heineken, Jupiler, Dutch Bargain Amstel, Grolsch, Dikke Lul 3Bier en Jillz. Ook voor deze merken vindt u eenvoudig de bijpassende bierglazen bij ons. Tevens hebben we een aanvullend assortiment met andere alcoholische dranken, frisdranken, sappen, waters en dergelijke meer. Via onderstaande linkjes ontdekt u meer over onze warme dranken.