Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    3
Merk
  1. Lindeboom (2)

Lindeboom glazen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Bierglazen voor Lindeboom-bier kopen bij 4UStore

De Lindeboom-brouwerij is een Nederlandse bierbrouwerij uit het dorp Neer in Nederlands Limburg. De Lindeboom-brouwerij is in 1870 opgericht en is een expert in het brouwen van bier. Bekende bieren van de Lindeboom-brouwerij zijn onder meer Lindeboom Pils, Oud Bruin, Gouverneur Blond en Bock. Het gaat om kwaliteitsvolle bieren die met elkaar gemeen hebben dat ze bij voorkeur uit een passend glas worden gedronken. U kunt bij ons de glazen voor het Lindeboom-bier kopen.

Glas voor Lindeboom Pils

Bij ons kunt u onder meer het glas voor de Lindeboom Pils kopen. Deze pils werd tijdens de Dutch Beer Challenge 2022 verkozen tot de beste pils van Nederland. En dat zegt toch iets. De Lindeboom Pils wordt gemaakt op basis van mout en diverse hopsoorten. Deze pils is goudgeel en sprankelend. Het heeft een hopsmaak die goed in balans is. Het gaat om een ondergistend bier met een alcoholpercentage van 5%. Het wordt gemaakt met water uit een eigen bron. U kunt het glas voor dit Lindeboom-bier kopen bij 4UStore.

Meer dan alleen glazen van de Lindeboom-brouwerij

Wilt u een glas voor het Lindeboom-bier kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de diverse glazen aan die door deze brouwerij worden aangeboden. Deze glazen zijn speciaal ontworpen om de smaken van het bier optimaal tot uiting te laten komen. Het zijn zeker niet de enige bierglazen die in onze shop te vinden zijn. Daarnaast kunt u bij ons standaard bierglazen kopen en bierglazen van merken als Amstel en Erdinger. Ontdek de bierglazen op de onderstaande pagina’s.

"