Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. Paulaner (1)

Paulaner

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

De Paulaner-glazen online kopen bij 4UStore

De Duitse brouwerijgroep Paulaner Brauerei Gruppe, deels in handen van Heineken, is de brouwerij achter diverse bieren. Het gaat onder meer om het Paulaner Hefe-Weißbier, de Original Münchner, de Münchner Hell en de Premium Pils. Al deze bieren hebben iets met elkaar gemeen en dat is dat ze bij voorkeur uit het bijpassende Paulaner-bierglas worden gedronken. De benodigde Paulaner-glazen kunt u bij 4UStore bestellen.

Ontdek het Paulaner Weissbier-glas

Bij ons vindt u verscheidene Paulaner-glazen. Zo bieden we onder meer het Paulaner-bierglas Hefe van 50 cl aan. Dit Paulaner Weissbier-glas is speciaal ontworpen voor het Hefe-Weißbier. Dat is een friszuur bier met een lichtkruidige smaak. Het heeft een lekker aroma en het is met enige voorsprong het bekendste Duitse weizenbier. Het karakter is fruitig en qua bitterheid overdrijft het zeker niet. Het bijpassende Paulaner Weissbier-glas zorgt ervoor dat alle smaken optimaal tot uiting komen en biedt de schuimkraag de nodige ruimte. Dankzij het formaat van een halve liter drinkt u het Duitse bier zoals het hoort.

Het juiste bierglas voor het juiste bier

Bij 4UStore rekent u op een ruim assortiment van bierglazen. Hierdoor kunt u elk bier op de juiste manier serveren, iets waar zowel u als uw gasten tevreden mee zullen zijn. We bieden daarbij niet alleen de Paulaner-glazen aan, maar ook bierglazen van andere binnenlandse en buitenlandse biermerken. Op de onderstaande pagina’s vindt u nog heel wat andere bierglazen die u maar beter in huis kunt halen.

"