Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Standaard bierglazen

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Standaard bierglazen kopen bij 4UStore

Verschillende brouwers brengen hun eigen bierglazen op de markt. Deze bierglazen moeten de smaak en het aroma van het bier optimaal tot uiting brengen. Voor een bier dat u vaak serveert, is het zeker geen slecht idee om te kiezen voor een officieel bierglas. Voor bieren die u minder vaak serveert, is het logischer om te kiezen voor een standaard bierglas. Een standaard bierglas is ontworpen voor een bepaald type bier en is merkonafhankelijk. Bij 4UStore vindt u een ruime keuze als het op standaard bierglazen aankomt.

Voor elk bier een standaard bierglas

In veel gevallen hebt u geen speciaal glas nodig, maar volstaat een standaard glas bier. Bij ons vindt u een ruime keuze op het gebied van standaard bierglazen. U kiest tussen verschillende modellen, gaande van de Amsterdammer over de fluit tot de kelk. Deze bierglazen hebben geen merkaanduiding en kunnen telkens voor diverse soorten bier worden gebruikt. Ze hebben bovendien een aangenaam prijskaartje. Als u zelf bier tapt, is het wellicht een goed idee om te kiezen voor de standaard bierglazen van Bierwinst. Een standaard glas bier van Bierwinst is net wat kleiner dan het glas van de brouwerij, waardoor u een besparing realiseert. Bovendien zijn deze standaard bierglazen heel stevig, waardoor u niet zo snel scherven hoeft te vrezen. U voorkomt ongelukken en het is nog eens goed voor uw portemonnee ook!

Meer dan alleen een standaard glas bier

Wilt u uw klanten echt de best mogelijke ervaring bieden? Dan kunt u uiteraard nog steeds kiezen voor het officiële bierglas in plaats van een standaard glas bier. Daarnaast is het een goed idee om uw klanten te verwennen met enkele borrelhapjes, zoals borrelnootjes en zoutjes. Al deze benodigdheden voor een optimale bierervaring zijn te vinden in deze shop. Ontdek de producten op de onderstaande pagina’s.

"