Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 9
    10

Wieckse glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Wieckse glazen kopen bij 4UStore

Met Wieckse brengt Heineken een aantal prachtige witbieren op de markt, hoewel het assortiment tegenwoordig ook varianten als (alcoholvrije) radler bevat. Hoewel vele bieren het in verschillende glazen goed doen en een tulpglas veelal een oplossing is, is dit bij witbieren niet het geval. Daarom raden we aan om te kiezen voor het Wieckse Witte glas. Deze Wieckse glazen zijn speciaal voor witbier gemaakt en helpen het optimaal tot hun recht te laten komen.

Het Wieckse Witte glas: het ideale glas voor witbier

Het Wieckse Witte glas is een glas van 25 cl. Het glas heeft een elegante vorm. De voet wordt smaller naar het midden toe, om vervolgens opnieuw te verbreden. Hierdoor komen witbieren en lichte bieren heel goed tot hun recht, maar bovendien ligt het glas ook heel goed in de hand. Het Wieckse Witte glas is dan ook ideaal voor bij een tuinfeestje of een barbecue. Het Wieckse Witte glas is uitgerust met het logo van de stad Maastricht, waar het bier oorspronkelijk werd gebrouwen. Ook ijsheilige Sint-Servaas, de beschermheilige van de stad Maastricht, is op deze Wieckse glazen aan te treffen. Bij ons kunt u deze Wieckse glazen per tray kopen. Deze Wieckse glazen zijn onder meer geschikt voor thuis, in de kroeg, op restaurant of voor het gebruik door cateraars.

Serveren van witbier

Witbier is een echt tarwebier dat bij voorkeur op een temperatuur van drie tot vijf graden wordt geserveerd en dit in een stevig en dik glas. Het Wieckse Witte glas is dan ook een uitstekend idee. Het wordt soms met een citroentje en een stamper geserveerd, maar dit is eigenlijk geen goed idee. Het zuur van de citroen tast de schuimkraag aan, waardoor zuurstof vrij spel krijgt en de smaak van het biertje aantast. Witbier serveert u bij voorkeur in een Wieckse Witte glas en in combinatie met zachte gerechten of hapjes. Het is een ideale keuze bij een salade met kip of fruit. Nog even een kaars erbij en genieten geblazen!