Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    19
Merk
  1. Pasabahce (3)
  2. Rocco Bormioli (3)

Karaffen

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Verschillende soorten karaffen kopen bij 4UStore

Bij een lekker etentje hoort ook lekkere drank. U kunt natuurlijk de drank uit een fles serveren, maar met een karaf maakt u nog meer indruk. Sommige dranken, zoals wijn, horen zelfs uit een passende karaf te komen. Zo'n wijnkaraf is meer dan alleen een sierfles. Er bestaan talloze soorten karaffen. Bekend zijn de wijnkaraf en natuurlijk ook de waterkaraffen. Maar wist u dat u ook met karaffen whiskey, wodka, likeur en cognac kunt serveren? Ongeacht of nu met uw karaffen whiskey of water wil serveren: steeds rekent u op ons assortiment.

Waterkaraffen

Waterkaraffen zijn speciaal ontworpen voor het serveren van water. Waterkaraffen hebben over het algemeen geen stop. Dat is een belangrijk verschil met wanneer u met karaffen whiskey aanbiedt, want dergelijke karaffen hebben wel een stop. Waterkaraffen kunnen van diverse materialen zijn gemaakt. Meestal gaat het echter om glas. Dit glas kan handgeblazen zijn of machinaal zijn gemaakt. Waterkaraffen kunnen bovendien ook de meest uiteenlopende formaten hebben. Alles van meer dan een liter noemen wij een grote karaf. Kleinere formaten als 750, 800, 850 en 900 ml komen ook regelmatig voor.

Wijnkaraffen

In tegenstelling tot bij waterkaraffen wordt er vaak extra aandacht geschonken aan de wijnkaraf. Een wijnkaraf is vaak extra stijlvol ontworpen en heeft opnieuw een formaat dat meestal varieert tussen 750 ml en 1500 ml. Een wijnkaraf is veelal te verkrijgen met de bijpassende glazen, waardoor u nog meer indruk maakt op uw gasten. Een wijnkaraf doet de wijn ademen, waardoor de smaak van de wijn nog beter tot uiting komt. Ze kunnen de meest uiteenlopende vormen hebben en uiteraard ziet zo'n sierfles er altijd goed uit.

Andere karaffen en bijpassende dranken

Er is meer in het leven dan alleen waterkaraffen en de wijnkaraf. Zo kunt u bijvoorbeeld met hiervoor geschikte karaffen whiskey aanbieden. Wilt u met karaffen whiskey aanbieden? Dan kiest u voor een karaf met een stop en sierlijke lijnen. Ze zijn steeds gemaakt van hoogwaardig glas en soms zelfs van kristalglas. U kunt niet alleen met passende karaffen whiskey aanbieden, maar ook andere sterkedrank als wodka, likeur en cognac. Deze sterkedranken kunt u bij ons kopen, net als uw favoriete wijnen. Ontdek ze hieronder.

"