Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Gilde (1)

Gilde glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Royal Leerdam Gilde glazen kopen bij 4UStore

De Royal Leerdam Gilde glazen zijn glazen die vaak worden gebruikt op restaurant. De Royal Leerdam Gilde glazen zijn dan ook heel stijlvolle glazen met een tijdloos design, terwijl ze bijzonder functioneel en stabiel zijn. Hierdoor zijn de Royal Leerdam Gilde glazen ook heel geschikt voor gebruik in bars en in de catering.

Keuze zat dankzij het royale assortiment Royal Leerdam Gilde glazen

Het assortiment Royal Leerdam Gilde glazen is heel uitgebreid. Het bekendst zijn misschien nog wel de Royal Leerdam Gilde wijnglazen, met oplossingen voor port, sherry, witte wijn en rode wijn. Hierbij heeft het glaswerk telkens een eigen unieke vorm en zijn ze helemaal aangepast aan de wijn. De aroma's komen tijdens het walsen goed vrij. Toch zijn er nog heel wat andere Royal Leerdam Gilde glazen, zoals hun borrelglazen. Deze borrelglazen zijn net als de wijnglazen gezegend met een stevige voet en hebben een tijdloos design, terwijl ze uiteraard een tikkeltje kleiner zijn. Maar of u nu op zoek bent naar borrelglazen van 6 cl of naar wijnglazen van 29 cl: bij 4UStore vindt u het allemaal.

Alle benodigdheden voor restaurants

Bij 4UStore kunnen restaurants niet alleen terecht voor hun glaswerk, maar ook voor talloze andere benodigdheden. Naast etenswaren gaat het onder meer om kaarsen, glazenspoelborstels, koffiemachines, vuilnisbakken enzovoort. U vindt alle oplossingen onder één dak en rekent daarbij op onze scherpe prijzen en mooie staffelkortingen.