Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Libbey glazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Libbey glazen kopen bij 4UStore

Libbey is een producent van kwalitatief glaswerk en tafelartikelen voor dagelijkse feestelijkheden. De Libbey glazen zijn stijlvol en elegant, terwijl ze moeiteloos aan de kwaliteitseisen van horecaondernemers voldoen. Het assortiment Libbey glazen is heel divers. Het gaat om stijlvolle Libbey glazen die ideaal zijn voor het serveren van sappen, cocktails en mocktails. Soms zijn deze Libbey glazen en tumblers een beetje eigenzinnig, soms zijn de Libbey glazen heel bijzonder en andere keren zijn de Libbey glazen gewoon elegant. En zo zijn er altijd wel geschikte Libbey glazen te vinden.

Wijnglazen van Libbey bestellen

In ons assortiment Libbey glazen vindt u onder meer het wijnglas van Libbey terug, de zogenaamde Libbey Perception. De Libbey Perception is een elegant wijnglas met een gebogen en uitgesproken silhouet. Het combineert de aloude kenmerken van authentieke wijnglazen met het bijzondere lijnenspel, zoals we het van Libbey gewoon zijn. Het slimme ontwerp doet de wijn bovendien alle recht aan. Deze Libbey glazen zijn misschien nog wel het beste voorbeeld van hoe deze producent altijd een meerwaarde is voor uw bar of restaurant.

Meer informatie over de Libbey glazen

De oorsprong van de Libbey glazen ligt in het Massachusetts van het jaar 1818. Het was hier dat de New England Glass Company werd opgericht. In 1888 verhuisde het bedrijf naar Toledo (Ohio), waar een overvloed aan aardgasbronnen en zand te vinden was. Bovendien konden de glazen via de stoomtreinen en stoomschepen al snel de wereld veroveren. Niet voor niets werd Toledo later de glasstad genoemd. In 1892 werd de naam aangepast naar The Libbey Glass Company. Het bedrijf was een echte innovator. In 1904 was het bijvoorbeeld het eerste bedrijf dat de productie van gloeilampglazen automatiseerde en in 1907 kreeg het dezelfde eer voor geblazen glastumblers. De kwaliteit van de Libbey glazen werd nooit betwist en tot op heden zijn de Libbey glazen dan ook een heel geschikte keuze.

Al het glaswerk voor uw restaurant of bar

De lekkerste drankjes verdienen de beste glazen. De Libbey glazen zijn een goede keuze, maar we hebben ook nog heel wat andere glazen voor u in petto. Enkel dankzij mooie, stijlvolle en passende glazen komen uw dranken helemaal tot hun recht. Daarom bieden wij een compleet assortiment glazen voor restaurants en bars aan. Voor vrijwel alle dranken hebben wij wel een geschikt glas. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment en bestel alvast nieuwe glazen voor uw zaak.