Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    3
Merk
  1. Luminarc (2)

Luminarc glazen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Luminarc glazen kopen bij 4UStore

Luminarc, onderdeel van het Franse bedrijf Arc, is een Franse producent van glaswerk en servies. Dit komt in collecties die functionaliteit, een modern ontwerp en duurzaamheid combineren. Ze komen telkens in een rijk scala aan designs, kleuren en stijlen en ze hebben een goede schok- en vaatwasserbestendigheid. Vooral de Luminarc glazen zijn heel populair en mochten niet in onze webshop ontbreken. Hun glazen zijn niet voor niets heel populair in het thuisland Frankrijk, maar ze hebben bovendien ook alles in huis om de Nederlandse en Belgische bars, restaurants en hotels te veroveren.

Kennismaking met de Luminarc glazen

Omwille van hun stijlvol design en functionele eigenschappen mogen de Luminarc glazen niet in onze webshop ontbreken. Deze glazen zijn heel betaalbaar, zien er mooi uit en zijn bestand tegen dagelijks intensief gebruik. De Luminarc glazen komen bovendien in de meest uiteenlopende verschijningsvormen, gaande van glazen voor de theeleut tot glazen voor de borrelaar en de levensgenieter. Ja, er zijn zelfs elegante Luminarc wijnglazen. De bekendste onder de Luminarc wijnglazen is de La Cave, een wijnglas met een inhoud van 26 cl. Net zoals de andere Luminarc glazen zijn ook deze Luminarc wijnglazen vaatwasserbestendig.

Stralende glazen dankzij 4UStore

Horecaondernemers stellen andere eisen aan hun servies en glaswerk en daarom kiezen wij voor een heel breed assortiment. We zetten nadrukkelijk in op stijlvolle wijnglazen die ook heel stevig zijn en die geschikt zijn voor in de vaatwasser. Hierdoor heeft u er verder geen omkijken meer naar. Speciaal voor de horecaondernemer bieden we bovendien talloze vaatwasoplossingen aan. Hieronder vindt u ze terug.