Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. Royal Leerdam (1)

Sherryglazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Sherryglas: 

Online sherryglazen kopen bij 4UStore

Wie al graag eens geniet van een glaasje sherry of port kan het beamen: dit drankje drinkt u bij voorkeur uit een passend sherryglas. Kenmerkend voor een sherryglas is dat het een beperkte inhoud heeft. Dat is ook logisch, want port en sherry hebben een hoog alcoholpercentage en daar drinkt u dus geen hele fles van. Verder heeft een sherryglas een stevige voet, waardoor u gemakkelijk even sipt van de port of sherry.

Koop voor uw sherry glazen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u speciaal voor uw favoriete sherry glazen bestellen. Deze sherryglazen zijn veelal gemaakt van machinaal gemaakt glas en hebben niet alleen een prachtige vorm, maar zijn tegelijkertijd ook heel stevig ontworpen. Wij selecteren namelijk enkel sherryglazen die voldoen aan de eisen van de horecaprofessional. Hierdoor is ons assortiment van sherryglazen grotendeels vaatwasmachinebestendig. Wij verkopen onder meer de sherryglazen van het merk Royal Leerdam. Deze sherryglazen zijn heel populair. Niet alleen omdat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen, maar ook omdat ze heel veelzijdig in te zetten zijn. De slanke, hoge kelk zorgt er namelijk voor dat de aroma's van vrijwel iedere drank beter behouden blijven. Hierdoor kan het sherryglas van Royal Leerdam bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het serveren van likeuren en dessertwijnen.

De juiste drank uit het juiste glas

Een sherryglas is er speciaal voor het serveren van sherry of porto. Voor andere dranken zijn er dan weer andere glazen. Wij raden altijd aan om passend glaswerk te gebruiken, omdat de smaken dan optimaal tot uiting komen. Naast sherryglazen bieden wij ook onder meer wijnglazen, champagneglazen en borrelglazen aan. De bijpassende wijn, champagne of sterkedrank is eveneens bij ons te verkrijgen. Ontdek hieronder alvast meer over deze glazen.

"