Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 0
    23
Merk
  1. Bierwinst (2)
  2. Hot Shot (1)
  3. Mammoet (1)

Shotglaasjes

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Shotglaasjes kopen bij 4UStore

Onze shotglaasjes zijn geschikt voor uiteenlopende dranken en gelegenheden. Zo zijn er shotglaasjes voor een likeurproeverij of een shotglas voor een jonge jenever in de kroeg. Of u kiest voor een shotglas om een traditionele kopstoot, een pils met een jenevertje, tevoorschijn te toveren. Onze shotglaasjes hebben verschillende volumes en zijn heel eenvoudig te reinigen. Dankzij hun neutraal design passen ze in vrijwel ieder interieur.

Shotglaasjes voor de horeca

Shotjes zijn de ideale manier om snel moed in te drinken en vervolgens opnieuw aan het dansen te slaan. Bij shotglaasjes gaat het vaak om de snelheid van uitvoering en dan volgen er al eens brokken. Daarom zijn stevige shotglaasjes toch wel aan te raden. Onze shotglaasjes voldoen aan alle eisen die horecaondernemers eraan durven te stellen. Ze komen in uiteenlopende vormen en kleuren en ze zijn te verkrijgen in uitgebreide sets. U plaatst ze op het presenteerblad en ze zijn meteen klaar om uit te delen.

Shotglaasjes van verschillende merken

Bij ons vindt u shotglaasjes van uiteenlopende merken. Vooral de shotglaasjes van de merken Arcoroc en Bierwinst zijn populair. Het shotglas van Arcoroc is extreem stevig ontworpen en kan niet alleen worden gebruikt voor een shotje likeur, maar ook voor het serveren van andere zaken zoals een toef slagroom. De shotglaasjes van bierwinst zijn er dan weer voor in de kroeg. Deze shotglaasjes zijn driedubbel gehard en resulteren minder snel in scherven. Daarnaast hebben ze een iets grotere voet en net iets minder inhoud, waardoor u zowel op uw glaswerk als op uw drank bespaart.

Alle benodigdheden voor een verkwikkend feestje

Naast shotglazen en (non-)alcoholische koude dranken hebben wij alles in huis om uw feestje te doen slagen. Voor een hapje en een drankje bent u bij ons dan ook aan het juiste adres, net zoals voor kaarsen en andere benodigdheden om uw feestje met succes aan te kleden. Ontdek bijvoorbeeld ons feestelijk assortiment met hapjes op onderstaande pagina's.