Onze andere webshops

Grootverbruik

Foto-tabel Lijst

1-12 of 275

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 275

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Producten voor grootverbruik kopen bij 4UStore

Voor een gezin volstaat een klassiek botervlootje. Maar hotelketens waar dagelijks tientallen gasten verblijven, hebben natuurlijk nood aan productverpakkingen die op het grootverbruik zijn afgestemd. Bij 4UStore kan je dergelijke producten voor grootverbruik vinden. Het gaat hierbij om uiteenlopende producten die vooral in de kantine of in de horeca gretig worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan broodbeleg maar ook aan sauzen of kruiden. Hieronder lichten we ons assortiment producten voor grootverbruik voor jou toe.

Welke producten voor grootverbruik kopen bij 4UStore?

Bij 4UStore kan je uiteenlopende soorten producten voor grootverbruik kopen. Het gaat in de eerste plaats om sauzen. Hierbij beschikken we over alle populaire en zelfs de minder bekende saussoorten. Eveneens kan je kiezen tussen sachets, emmers snacksauzen, flessen snacksauzen en zelfs volledige doseersystemen en hun navullingen. Vooral dergelijke doseersystemen zijn bij grootverbruik aangewezen. Speciaal voor het frituren van snacks vind je eveneens grootverbruik frituurvet (zowel vast als vloeibaar) en frituurolie. En patat laat zich natuurlijk heerlijk begeleiden door smaakvol zeezout. Daarom vind je bij ons alle soorten kruiden en specerijen in sachets en in extra grote verpakkingen voor grootverbruik. Maar denk tot slot ook aan de diverse soorten broodbeleg in kuipjes. In extra grote hoeveelheden natuurlijk, want ook zij zijn helemaal afgestemd op het grootverbruik.

Maaltijdproducten kopen voor grootverbruik

Bij 4UStore kan je ook maaltijdproducten kopen voor grootkeukens. Het gaat om blikken of emmers speciaal voor het grootverbruik. Ruim een kilogram soepballetjes, een blik met zo’n 3 kilogram stoofvlees of toch liever grootverbruik suikerbakkerspoeder in emmers van maar liefst 5 kilogram? Dat is bij 4UStore geen enkel probleem! Bovendien bestel je moeiteloos meerdere blikken of emmers. Zo haal je al snel enkele tientallen kilo’s maaltijdproducten in huis. Dankzij hun lange houdbaarheid hoeft dat nu eenmaal niet in bekommernissen te resulteren. En in de tussentijd reken je niet alleen op een mooie staffelkorting, maar mag je als accounthouder ook de voordelen plukken van een vrijstelling op de verzendkosten. Zelfs indien het gewicht zo hoog oploopt!

"