Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Handalcohol en Desinfectiezeep

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Desinfecterende zeep en desinfecterende handgel kopen bij 4UStore

Desinfecterende zeep en desinfecterende handgel worden gebruikt om zoveel mogelijk bacteriën te doden. Hoewel het thuisgebruik niet wordt aangeraden, hebben ze toch nut in omgevingen waar een groter gevaar heerst. Denk bijvoorbeeld aan zorgcentra, kantines, laboratoria en de landbouwsector. De meeste bacteriën (+/- 99,9%) kunnen dankzij desinfecterende zeep of desinfecterende handgel worden gedood, maar een goede reiniging van de werkomgeving blijft belangrijk.

Over de desinfecterende zeep en desinfecterende handgel van 4UStore

De desinfecterende zeep en desinfecterende handgel die u in onze webwinkel kunt aanschaffen, voldoet aan de hoogste eisen. Ze zijn goedgekeurd en beschikken over een toelatingsnummer, te herkennen aan de vijf cijfers en de N (Nederland). Het blijft wel belangrijk om de desinfecterende zeep en desinfecterende handgel te gebruiken volgens de instructies op de verpakking. Houd er bovendien rekening mee dat bacteriedodende desinfecterende zeep niet automatisch geschikt is voor het doden van virussen. Daarvoor raden we in de eerste plaats handalcohol aan met een alcoholpercentage van minimaal 70%.

Desinfecterende zeep krijgt steeds de voorkeur

Desinfecterende handgel is eenvoudig te gebruiken, ook wanneer er geen toegang is tot water. Het is bijvoorbeeld een goede oplossing voor een kassierster die niet zomaar haar kassa kan verlaten. Desondanks blijft het voldoende vaak wassen van de handen belangrijk omdat desinfecterende handgel niet goed werkt als de handen vuil of vet zijn. Daarom raden we in de eerste plaats aan om desinfecterende zeep te gebruiken en de handen grondig te wassen. Desinfecterende handgel kan dan weer dienen als nood- of tussenoplossing.

Meer dan alleen desinfecterende zeep en desinfecterende handgel

Bij 4UStore vindt u alles wat u nodig heeft om een optimale hygiëne in de kantine te garanderen. We hebben talloze schoonmaakmiddelen die geschikt zijn om in keukens te gebruiken en die voldoen aan de striktste vereisten. Naast desinfecterende zeep en desinfecterende handgel kunt u ook bij ons terecht voor: