Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Borrelnootjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Borrelnootjes kopen bij 4UStore

Borrelnootjes worden soms ook wel eens knabbelnootjes, partynootjes of cocktailnootjes genoemd. Hoe je ze ook noemt, meestal bestaan ze uit een pinda met een krokant laagje die voorzien werd van de smaak van kruiden. Dit laagje bestaat voornamelijk uit zetmeel. Hoewel borrelnootjes in het diepste van hun hart dus identiek zijn, blijken de smaken sterk te verschillen. Bij 4UStore vind je gelukkig alle populaire borrelnootjes en dit in extra grote verpakkingen, waardoor we ons rechtstreeks op de horecasector focussen.

De verschillende soorten borrelnootjes

De meest bekende borrelnootjes hebben een wit laagje en worden ook wel een Sjanghainootjes genoemd. Ze bevatten een duidelijke aanwezigheid van knoflook. Hiernaast zijn er de kruidige partynootjes, die verkrijgbaar zijn in verschillende smaakvariaties.  In ons assortiment vind je bijvoorbeeld knabbelnootjes met toegevoegde smaken zoals paprika, ui, Provençaalse kruiden en zelfs koriander. Ze zijn soms ook verkrijgbaar als tijgernootjes bestaande uit meerdere kleuren.

Een volgende belangrijke categorie borrelnootjes zijn de Japanse borrelnootjes die zich vooral in een Japanse mix bevinden en het oriental borrelnootje waarbij koriander, ui, kerrie, knoflook en komijn voor een ware sensatie in de mond zorgen.

Toch liever een stel neutralere borrelnootjes? Dan kan je ook gewoon kiezen voor pinda’s die, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren, al dan niet gezouten zijn.

Bulkverpakking borrelnootjes kopen

Bij 4UStore koop je de borrelnootjes steeds in bulkverpakkingen. Het kan hierbij gaan om extra grote zakken van één kilogram, maar vaak wordt eerder gekozen voor kleine zakjes van 300 gram. Die kleine zakjes komen dan wel steeds in een veelvoud van acht. Het voordeel van deze kleinere verpakkingen is de verlengde houdbaarheid. Ben je eerder op zoek naar een grootverpakking partynootjes in een emmer? Geen probleem, ook emmers gemengde borrelnootjes leveren wij graag.

Heb je tot slot liever kleine verpakkingen voor rechtstreekse verkoop aan consumenten? Bij ons vind je ook kleine zakjes pinda’s van zestig gram. Deze zakjes pindanootjes leveren wij vanaf 20 stuks. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om chips, zoutjes of worsten te kopen voor in jouw kantine.

Een echte aanrader is om een lekker bakje zoute borrelnootjes te combineren met een kop Douwe Egberts Cafe!