Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 21
    23
Merk
  1. Bolsius (3)

Bolsius Clear Cups

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Bolsius Clear Cup kopen bij 4UStore

Klassieke theelichten volstaan in de horeca niet. Horecakaarsen moeten namelijk langdurig branden, extra stijlvol zijn en mogen geen geknoei geven met kaarsvet. Met de Bolsius Clear Cup en de Bolsius Clear Cup Plus heeft Bolsius alvast een passende oplossing bedacht.

Over Bolsius Clear Cup

De Bolsius Clear Cup is een theelichtje in een doorzichtige cup. Deze theelichtjes zijn ideaal voor gebruik in de horeca. Ze garanderen namelijk tot acht branduren waardoor u de Bolsius Clear Cup minder snel moet vervangen. De Bolsius Clear Cup heeft een compact formaat, maar dankzij de diameter van 38 mm en het unieke design blijft het wel een streling voor het oog. De Bolsius Clear Cup is niet alleen verkrijgbaar in de bekende witte uitvoering, want Bolsius brengt ze ook met andere kleurtjes op de markt.

Extra veel branduren met de Bolsius Clear Cup Plus

Voor de meeste horecagelegenheden zal de brandduur van de Bolsius Clear Cup wel volstaan. Na acht uur branden is het wellicht tijd om de zaak te sluiten en daags nadien kan de Bolsius Clear Cup worden vervangen. Wanneer extra branduren echter wenselijk zijn, biedt de Bolsius Clear Cup Plus een oplossing. De Bolsius Clear Cup Plus kan namelijk net dezelfde eigenschappen voorleggen, maar garandeert dan wel tot 16 branduren. Deze theelichten doen denken aan het kleine broertje van de Bolsius Relight, maar ze zijn toch meer dan enkel dat. Zo zijn ze speciaal ontworpen om minder geknoei te hebben met kaarsvet en om de natuurlijke vlam volledig zichtbaar te maken. De cup is overigens gemaakt van gerecycled plastic, waardoor u zich nergens schuldig over hoeft te voelen.

Nog meer oplossingen van Bolsius

Naast de Clear Cups heeft deze fabrikant nog een aantal andere goede kaarsen in z'n assortiment zitten. Deze kaarsen hebben telkens hun eigen toepassingsgebied en komen in verschillende stijlen, waardoor u ze ook met elkaar kunt combineren. Op onderstaande pagina's vindt u alvast een aantal prachtexemplaren terug.