Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    18
Merk
  1. Bolsius (5)

Bolsius Geurstokjes

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Bolsius geurstokjes kopen bij 4UStore

Natuurlijk staat Bolsius voornamelijk bekend om hun sfeervolle kaarsen, maar alleen een wakkerende vlam zal niet altijd volstaan om gezelligheid te brengen. Ook andere zintuigen spelen namelijk een rol. En dat is waar ze met de Bolsius geurstokjes op inspelen. De Bolsius geurstokjes bestaan uit diverse geuren die elk hun eigen unieke gevoel opwekken.

Maak kennis met de unieke geuren van de collectie Bolsius Accents Reed Diffuser

De Bolsius Accents Reed Diffuser is meer dan alleen een eigentijdse en stijlvolle geurdiffuser. Het is een mooie toevoeging voor elke ruimte, maar de Bolsius Accents Reed Diffuser gaat ook perfect de samenwerking aan met de verschillende Bolsius geurstokjes. De bekendste Bolsius Accents Reed Diffuser, geleverd inclusief de Bolsius geurstokjes die ook als navulling verkrijgbaar zijn, is A Touch of Sun. De Bolsius Accents Reed Diffuser A Touch of Sun brengt zongerijpte geuren als sinaasappel en vanille in de ruimte.

Uiteraard is de Bolsius Accents Reed Diffuser ook met andere geuren te verkrijgen, zoals Bubbles & Blessings (geur van sappig rood fruit), Tea for One (geur van groene thee en bergamot) en Garden Dreams (groene bosgeur). In de praktijk kunt u in de Bolsius Accents Reed Diffuser en de bijbehorende geurstokjes Bolsius zijn ongeëvenaarde kwaliteit herkennen. Deze combinatie levert namelijk tot acht weken lang een passende geur op.

Alles voor een frisse geur

Het belang van geurbeleving wordt nog te vaak onderschat. Alleen een nette en stijlvolle ruimte zal echter niet volstaan. Niet voor niets voegen fabrikanten van schoonmaakmiddelen ook allerlei geurtjes toe om de ruimte nog frisser te laten lijken. Bij ons kunt u alvast terecht voor uiteenlopende oplossingen die passende geuren introduceren. Naast de Bolsius diffuser en de Bolsius geurstokjes kunt u onder andere volgende producten bij ons verkrijgen: