Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    61
Merk
  1. Bolsius (4)

Bolsius dinerkaarsen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Bolsius dinerkaarsen kopen bij 4UStore

De Bolsius dinerkaarsen doen meer dan alleen een tafeltje opvrolijken. Wie de psychologie achter een dinerkaars kent, begrijpt al snel waarom ze broodnodig zijn. En snapt waarom wij zo nadrukkelijk voor de Bolsius dinerkaarsen kiezen. De Bolsius dinerkaarsen voldoen per slot van rekening aan de hoge eisen die wij aan een dinerkaars stellen.

De dinerkaars is meer dan alleen een fraaie toevoeging

Zelfs het kleinste tafeltje kunt u romantisch aankleden met de juiste dinerkaars. U zet zo'n dinerkaars dan in een fraaie kandelaar en het kaarslicht zorgt al snel voor een warm gevoel. De juiste dinerkaars kan dan ook een grote impact hebben. Zo heeft onderzoek aangetoond dat zacht licht invloed heeft op het circadiaanse ritme, de inwendige klok waarop alle lichamelijke en hormonale processen zijn afgestemd. Men wordt rustiger en men kan meer genieten van het moment. Warm kaarslicht zorgt er bovendien voor dat mensen ook het gevoel hebben dat het ook daadwerkelijk warmer wordt.

Een extra voordeel van een dinerkaars is dat kaarslicht ervoor zorgt dat smaken minder intens worden ervaren. Hierdoor lopen smaken vloeiender in elkaar over. Het toont wel aan dat licht ongelofelijk belangrijk is voor restaurants: wanneer ze net scherpe smaken willen brengen, laten ze de kaarsen maar beter uit en de dimmer onaangeroerd. Dit alles heeft natuurlijk te maken met het feit dat onze zintuigen niet op zichzelf staan maar elkaar beïnvloeden. Denk maar aan de lichtniesreflex, veroorzaakt door prikkels die van de optische zenuw overspringen op de neuszenuw.

De ultieme kwaliteit van Bolsius dinerkaarsen

Omdat een dinerkaars hoe dan ook niet mag ontbreken, hebben wij de Bolsius dinerkaarsen in ons assortiment opgenomen. De Bolsius dinerkaarsen dienen bovenstaande doelen heel goed, maar voegen er nog een aantal extra voordelen aan toe. Zo behoren de Bolsius dinerkaarsen tot de beste op de markt. Niet voor niets was zelfs de beroemde paus Pius XI, die van Benito Mussolini de soevereiniteit van Vaticaanstad verkreeg in ruil voor de ontmanteling van de Italiaanse katholieke partij, fan van de Bolsius-kaarsen en werd Bolsius zelfs de pauselijke hofleverancier. Geen zorgen, want de ongeëvenaarde kwaliteit van deze Bolsius dinerkaarsen ligt tegenwoordig binnen ieders handbereik.

Meer dan alleen Bolsius dinerkaarsen

Over de kwaliteit van de Bolsius dinerkaarsen valt niet te twisten. Toch zijn er naast de Bolsius dinerkaarsen nog heel wat andere Bolsius-kaarsen die terecht op enthousiasme kunnen rekenen. Op onderstaande pagina's vindt u nog meer Bolsius-kaarsen terug die aan net dezelfde kwaliteitseisen als de Bolsius dinerkaarsen voldoen.