Onze andere webshops

Kaarsen & Sfeerverlichting

Foto-tabel Lijst

13-24 of 127

Foto-tabel Lijst

13-24 of 127

"

Kaarsen bestellen bij 4UStore

In de horeca staat een gezellige sfeer centraal. Onderzoek heeft immers aangetoond dat een gezellige sfeer ervoor zorgt dat bezoekers langer blijven. En wie langer blijft, consumeert meer. Sfeerverlichting kan aan dat doel bijdragen en weet zichzelf dan ook eenvoudig terug te verdienen. Daarom bieden wij van 4UStore het climactisch antwoord op elk sfeervraagstuk: kaarsen! Bij ons kan je diverse kaarsen bestellen en dit in grootverpakkingen die zich voornamelijk op de horeca focussen. Voor elk interieur of exterieur kan je bij ons wel kaarsen bestellen. En bovendien is kaarsen bestellen bij 4UStore extra voordelig, zoals je het van ons gewoon bent.

Houders en kaarsen bestellen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen kaarsen bestellen, maar ook allerhande soorten bijpassende houders. Zo kan je bijvoorbeeld opteren van het mooi en stijlvol glaswerk van Bolsius. Echter hoef je datzelfde glaswerk niet elke keer opnieuw te bestellen, want ook de navullingen zijn bij ons verkrijgbaar. En hierdoor wordt kaarsen bestellen bij 4UStore extra voordelig, want dergelijke navullingen laten zich aan spotprijsjes verkopen. Naast onze Bolsius houders, die overigens verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, vind je bij ons ook lantaarns. Dergelijke lantaarns kan je ophangen of op de tafel plaatsen. Ook hier kan je ter navulling aparte kaarsen bestellen.

Kaarsen bestellen met een lange brandtijd

Opdat je niet voortdurend nieuwe kaarsen bestellen moet, zijn de door ons aangeboden kaarsen speciaal gemaakt voor gebruik in de horeca. Zij laten zich dan ook kenmerken door hun extra lange brandtijden. Zelfs de goedkope waxinelichtjes hebben een brandtijd van minimaal 360 minuten. Na een lange avond zijn ze dan wel aan vervanging toe, maar in ruil ontvang je dan weer 500 waxinelichtjes per doos. Wil je in plaats van kwantiteit liever kwalitatieve kaarsen bestellen? Dan kan je kaarsen bestellen van het merk Bolsius. Hier garanderen de Relight navullingen een minimale brandduur van maar liefst 24 uur. Hierdoor kan je ze avond na avond hergebruiken en moet je niet meteen opnieuw kaarsen bestellen. Bekijk hier de bolsius relight.

"