Onze andere webshops

Batterijen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Ontdek het gemak van online batterijen kopen

We leven in een digitaal tijdperk waarin we steeds meer elektronische apparaten gebruiken. Er is een uitgesproken voorkeur voor draadloze toepassingen en dus is de batterij onmisbaar geworden. U gebruikt ze bijvoorbeeld in afstandsbedieningen, speelgoed, zaklampen en rookmelders. De vraag naar betrouwbare energiebronnen blijft groeien. Gelukkig behoort online batterijen bestellen tot de mogelijkheden. Wij hebben een ruime selectie aan soorten en maten. Hierdoor kunt u eenvoudig de juiste batterijen kopen voor al uw apparaten. En dankzij onze staffelkortingen is uw batterijen kopen online extra voordelig.

Uiteenlopende soorten batterijen bestellen

Bij Kantinewinkel.nl beschikt u over veel keuzemogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld knoopcel batterijen kopen in deze shop. Deze worden vooral gebruikt in kleinere apparaten, zoals horloges en rekenmachines. Ook AAA- en AA-batterijen behoren tot de mogelijkheden. De AAA-batterij is klein maar krachtig en wordt vaak gebruikt in draadloze muizen en afstandsbedieningen. De AA-batterij wordt dan weer gebruikt in draagbare audioapparaten. Blokbatterijen zijn onmisbaar voor rookmelders en sommige soorten speelgoed. LR14-batterijen gebruikt u voor apparaten die een hogere stroomsterkte nodig hebben, bijvoorbeeld krachtige zaklampen.

Oplaadbare batterijen bestellen

Het bestellen van oplaadbare batterijen biedt talloze voordelen voor zowel het milieu als uw portemonnee. Deze oplaadbare varianten kunnen honderden keren worden herladen. Dit vermindert niet alleen de noodzaak om steeds nieuwe batterijen aan te schaffen, maar draagt ook bij aan een vermindering van elektronisch afval. Ze zijn wel wat duurder, maar op de lange termijn is het voordeliger dan telkens weer de goedkoopste batterijen kopen. Bovendien kunt u dankzij onze staffelkorting goedkoop batterijen kopen, ook indien ze oplaadbaar zijn. Oplaadbare batterijen zijn uitermate geschikt voor apparaten die frequent worden gebruikt, zoals camera's, afstandsbedieningen en speelgoed. Ze vormen een duurzame en kostenefficiënte keuze. U dient ook over een batterijlader te beschikken om ze na gebruik opnieuw op te laden.

Alles voor uw elektronische apparaten

Bij 4UStore vindt u alles wat u nodig hebt voor uw elektronische apparaten. U kunt dan ook meer doen dan alleen goedkoop batterijen kopen. We bieden een rijk aanbod aan accessoires die cruciaal zijn voor het optimaal functioneren van uw apparatuur. Dit omvat onder meer opladers en adapters voor diverse elektronische apparaten. Ook hebben we USB-kabels voor snelle en betrouwbare verbindingen. Meer over deze en andere aanvullende producten voor uw elektronische apparaten vindt u op de onderstaande pagina’s.

"