Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ordners, ringbanden en accessoires

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ordners, ringbanden en accessoires

Bent u op zoek naar ordners, ringbanden en accessoires? Bekijk snel het aanbod bij kantinewinkel.nl. U vindt bij ons al ordners, ringbanden en accessoires vanaf €2,05. U heeft bij ons keuze uit meer dan 15 verschillende producten.

Over ordners, ringbanden en accessoires

In deze categorie worden er kantoorartikelen zoals ringmappen en ringbladen en bijbehorende accessoires aangeboden. Deze mappen zijn handig voor het ordenen van uw papieren en hebben een sterke kaft die de bladeren goed beschermt. De ordners en ringbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende merken. Zo zijn er ringbanden en ordners in het blauw, rood, zwart en wit.

De ordners zijn verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden ringen en in verschillende diktes. Wij hebben zowel ringbanden met 23 ringen, als 2 ringen in ons assortiment. Naast de ordners, ringbanden en accessoires bestaat ons assortiment ook uit een groot aantal andere producten. U kunt bij ons ook terecht als u op zoek bent naar bijvoorbeeld papierwaren, grootverpakkingen of koffiemachines!

Waarom bestellen bij kantinewinkel.nl?

Bestellen bij kantinewinkel.nl heeft veel voordelen. Zo betalen accounthouders geen verzendkosten bij bestellingen boven de €100 exclusief btw. Daarnaast kunt u met een account makkelijk uw bestellijst bijhouden en is het mogelijk om meerdere afleveradressen in te geven. Onze accounthouders ontvangen gepersonaliseerde nieuwsbrieven met aanbiedingen. Verder is het voor zakelijke klanten mogelijk om op rekening te betalen.

Heeft u vragen over ordners, ringbanden en accessoires?

Wanneer u vragen heeft over ordners, ringbanden en accessoires of meer wilt weten over een van onze andere producten, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0117-454007 of een e-mail te sturen naar info@kantinewinkel.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Normaliter is dit binnen 24 uur.