Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    62
Merk
  1. HAN (3)
  2. HYGEN (4)
  3. Rubbermaid (1)

Papierbak en -rekken

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Brievenbakken kopen bij 4UStore

Brievenbakken helpen de orde te bewaren en worden onder andere gebruikt om eenvoudig documenten en brieven af te leggen. Soms worden brievenbakken ook wel eens postbakken genoemd. Brievenbakken zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten en kleuren. Vaak kan je verschillende brievenbakken ook op elkaar stapelen. Dat is onder andere het geval voor de HAN C4 brievenbak A4 die je in deze webwinkel vindt. Dergelijke brievenbakken komen ook in speciale uitvoeringen.

De verschillende soorten brievenbakken

Brievenbakken komen in uiteenlopende uitvoeringen. Wat het formaat betreft, heb je doorgaans de keuze tussen de HAN C4 brievenbak A4 en brievenbakken voor A3-documenten. Die laatste gebruik je bijvoorbeeld voor kettingformulieren. Meestal zijn deze brievenbakken geopend langs de korte zijde, maar soms ook langs de lange zijde. Postbakken komen in uiteenlopende materialen. Voor de HAN C4 brievenbak A4 wordt bijvoorbeeld gekozen voor kunststof, maar daarnaast vind je ook postbakken op basis van metaal, hout, bamboe en leder. Ten slotte zijn er ook speciale uitvoeringen op de markt. Denk daarbij aan extra lage of hoge brievenbakken, brievenbakken met een opvallend design of postbakken die van handvaten of klepjes voorzien zijn.

Over de HAN C4 brievenbak A4

Er zijn verschillende producenten van postbakken, zoals ATLANTA, STYRO en EXACOMPTA. De bekendste brievenbak? Dat is echter de HAN C4 brievenbak A4. De HAN C4 brievenbak A4 is een brievenbak op basis van kunststof. De HAN C4 brievenbak A4 is eenvoudig stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende hoogglanzende kleuren. Zijn beperkt formaat (255 x 348 x 65 centimeter) maakt het ideaal voor het plaatsen op een bureau. De HAN C4 brievenbak A4 is verkrijgbaar vanaf 6 stuks.

Al jouw kantoorartikelen op één plek

Bij 4UStore weten we dat ook aan een kantine de nodige administratie verbonden is. Daarom koop je naast voedingsmiddelen ook jouw kantoorartikelen bij Kantinewinkel.nl. Naast de HAN C4 brievenbak A4 vind je hier onder andere: