Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Nieten en perforeren

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Nieten en perforeren

Een opgeruimd kantoor staat gelijk aan een opgeruimde geest. Zorg ervoor dat alle belangrijke documenten geordend zijn. Onmisbare hulpmiddelen zijn dan natuurlijk de nietmachine en perforator, in de volksmond ook wel gaatjesmaker genoemd. In ons assortiment nieten en perforeren vindt u onder ander merken als Maped. Alles wat u nodig heeft voor nieten en perforeren vindt u al vanaf €3,85 bij kantinewinkel.nl.

Ons assortiment nieten en perforeren

Ons assortiment nieten en perforeren bestaat uit verschillende producten. Zo vindt u hier nietmachines, nietjes en perforators. U kunt bij ons niet alleen terecht als u op zoek bent naar kantoorartikelen. Ons assortiment bestaat ook uit een groot aantal andere producten zoals hartige warenzoetwaren en disposables. Het bestellen van producten uit de categorie nieten en perforeren bij kantinewinkel.nl levert veel voordelen op als u accounthouder bent. Zo worden bestellingen al vanaf €100,- exclusief btw gratis verzonden, in plaats van vanaf €150,- exclusief btw. Daarnaast kunt u gebruik maken van een bestellijst en gemakkelijk een eerdere bestelling van nieten en perforeren in zijn geheel opnieuw plaatsen. U kunt makkelijk uw facturen inzien en heeft de mogelijkheid om meerdere afleveradressen op te geven voor uw bestelling. Verder ontvangt u een gepersonaliseerde nieuwsbrief met kortingen en is het voor onze zakelijke klanten mogelijk om de bestelde producten op rekening te betalen.

Heeft u vragen over nieten en perforeren?

Als u vragen heeft over producten uit de categorie nieten en perforeren, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Onze klantenservice is te bereiken door te bellen naar 0117-454007. Daarnaast is het mogelijk om uw vragen te stellen via de mail. Dit kan door uw vragen te sturen naar info@kantinewinkel.nl. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Als u een veelvoorkomende vraag heeft, kunt u ook eerst even een kijkje nemen in onze FAQ!