Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Lijm

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Lijm kopen bij Kantinewinkel.nl

Bent u op zoek naar diverse soorten lijm voor bij u op kantoor? Dan bent u bij Kantinewinkel.nl aan het juiste adres. Kantinewinkel.nl hoort bij 4UStore en biedt u altijd uitstekende kwaliteit producten aan in ons assortiment. Hierbij horen vanzelfsprekend ook onze lijm producten.

Verschillende soorten lijm

In ons assortiment zijn verschillende soorten lijm te vinden, die elk op een eigen manier werken. Zo hebben we een alleslijm flesje, waarbij je eenvoudig de lijm op het oppervlak dat je wilt lijmen kunt smeren. Tevens verkopen wij een plakstift, waarbij je de stift eenvoudig over het oppervlak dat je wilt lijmen kunt laten glijden waardoor het gaat plakken. Daarnaast verkopen wij een enorm handige lijmroller. Met deze roller kun je heel snel en secuur dingen aan elkaar lijmen, omdat het mogelijk is om de roller eenvoudig in een rechte lijn kunt laten glijden over het oppervlakte. Daarnaast verkopen we enorm sterke secondenlijm, waarmee je zo goed als alles kunt lijmen en weer kunt repareren. Ook verkopen we kneedlijm, waarmee je zelf stukjes kunt kneden om deze vervolgens ergens aan vast te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan posters aan een muur. Zo ziet u dat ons lijm productassortiment oplossingen biedt voor elke situatie.

Lijm bestellen bij Kantinewinkel.nl

Wanneer u lijm wilt bestellen kunt u dit eenvoudig doen via onze website. Bij de meeste producten is het zo dat wanneer u een groter aantal koopt, u een korting krijgt op het totaalbedrag. Hierdoor bent u op de korte termijn verzekerd van genoeg lijm en bent u op de lange termijn goedkoper uit, win-win dus!

Andere kantoor artikelen bij Kantinewinkel.nl

Natuurlijk verkopen wij nog veel meer kantoor artikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schrijfwaren, notitieblokken en correctiemiddelen. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via 0117-454007 of info@kantinewinkel.nl.