Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    17
Merk
  1. Canon (2)

Rekenmachine

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Rekenmachine kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je ook een rekenmachine kopen. Je kan hierbij een Canon AS-120 rekenmachine bestellen of een Canon AS-8 calculator kopen. Het gaat stuk voor stuk om kwalitatieve rekenmachines voor dagelijks gebruik, maar die vooral op functioneel vlak een aantal verschillen hebben. Onze shopmanager legt het een en ander voor je uit. Hierdoor wordt een rekenmachine kopen kinderspel!

Canon AS-120 rekenmachine kopen

Wil je een goede rekenmachine kopen? Overweeg dan de Canon AS-120. De Canon AS-120 is een rekenmachine die zowel werkt op batterijen als op zonne-energie. Het is een ideale keuze voor zij die graag een duurzame rekenmachine kopen, want dit toestel is gemaakt op basis van gerecycled materiaal en is voorzien van een uitschakelfunctie wanneer het gedurende zeven minuten niet werd gebruikt. Eigenlijk kan je deze rekenmachine kopen voor elk bureau, want daarnaast is het voorzien van een groot lcd-display met een zachte buiging voor een optimale leesbaarheid vanuit verschillende kijkhoeken. Dit display kan tot 12 cijfers weergeven, waardoor deze rekenmachine kopen ook voor moeilijkere berekeningen een goed idee is. Deze rekenmachine beschikt echter niet over achtergrondverlichting en is hierdoor minder geschikt voor gebruik op bouwwerven of omgevingen waar er onvoldoende verlichting is.

Canon AS-8 rekenmachine kopen

De Canon AS-120 voelt zich voornamelijk thuis op bureaus maar is iets minder geschikt voor onderweg. In dat laatste geval kan je beter de Canon AS-8 rekenmachine kopen. De Canon AS-8 past perfect in de palm van je hand en beschikt over een 360°-kantelbare klep voor een optimale bescherming. Zijn groot display (35,21 x 11,44 mm) maakt het eenvoudig om je resultaten af te lezen, terwijl deze rekenmachine geen problemen heeft met worteltrekken, percentages en berekeningen met een constante. Hierdoor is deze rekenmachine kopen altijd wel een goed idee. Omdat deze rekenmachine in een op te hangen verpakking komt, kunnen ook resellers deze rekenmachine kopen.

Alles voor op kantoor

Bij 4UStore kan je ook batterijen voor je rekenmachine kopen. Daarnaast vind je hier talloze andere benodigdheden voor op kantoor, zoals: