Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    6
Merk
  1. Maped (1)

Scharen, mesjes en snijmachines

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Scharen en snijmesjes

Schaar of Snijmesje kopen? Bekijk hier ons assortiment van hoogstaande kwaliteit, al vanaf €4,00 per 6 stuks. Met onze hoge kwaliteit scharen en snijmesjes kunt u uit de voeten op de werkvloer. Scharen en snijmesjes zijn immers erg handig om even snel iets te kunnen knippen of snijden. Niet alleen voor bijvoorbeeld een krantenknipsel, maar ook voor het openen van een pakketje of brief. Onze producten van hoogstaande kwaliteit zijn hier uitermate geschikt voor! Oh, een kleine tip! Let altijd goed op uw handen en gebruik een schaar of snijmes op een veilige manier.

Niet alleen scharen en snijmesjes

Naast dat u bij ons scharen en snijmesjes kunt kopen kunnen wij u ook van een hoop andere kantoorartikelen voorzien. Zo bieden wij ook plakband en tape om bijvoorbeeld uw geopende pakket weer te hersluiten. Verder voorzien wij producten om te verpakken en verzenden voor wanneer u bijvoorbeeld een pakket in elkaar wilt zetten. Naast de genoemde categorieën hebben wij als Kantinewinkel nog meerdere productgroepen. Wij proberen u een zo ruim mogelijk assortiment te bieden en noemen onszelf dan ook groothandelaar in kantoorartikelen.

Onze dienstverlening

Hierboven vindt u ons overzicht van scharen en snijmesjes. Wij verkopen onze producten in grote partijen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met het aanvullen van uw kantoorartikelen. Mocht u graag andere scharen of snijmesjes willen kopen op onze website? Dat kan, u kunt altijd contact met ons opnemen en wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag helpt uw vraag te beantwoorden. Voor de klantenservice kunt u telefonisch contact opnemen met 0117-454007 of via de mail: info@kantinewinkel.nl!