Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Klein materiaal en diversen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Klein materiaal en diversen kopen bij 4UStore

In deze categorie vind je alles wat je onder klein materiaal en diversen verstaat, zoals punaises, paperclips, elastieken, speelkaarten of parkeerschijven. Deze punaises, paperclips en elastieken komen steeds in extra grote hoeveelheden en zijn dan ook voornamelijk geschikt voor het mkb.

Punaises kopen bij 4UStore

Onze punaises zijn voorzien van een erg brede kop en zijn hierdoor eenvoudig in zachte ondergronden te duwen, zoals hout of kurk. Je gebruikt deze punaises bijvoorbeeld om posters op te hangen of om boodschappen aan een prikbord te bevestigen. Onze punaises komen steeds in stevige doosjes zodat je ze eenvoudig opnieuw opbergt. Je kan deze punaises verkrijgen in de kleur wit, maar er zijn ook assortiverpakkingen met naast witte punaises ook groene, rode, blauwe en gele punaises. Deze assortiverpakkingen zijn voorzien van een ophangstrip, waardoor je deze punaises ook te koop kan aanbieden of eenvoudig kan opbergen. De punaises hebben een lengte van 10 mm.

Paperclips kopen bij 4UStore

Naast punaises vind je in deze webwinkel ook paperclips. Paperclips zijn in elke kantooromgeving onmisbaar en houden documenten netjes samen. Deze paperclips zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals 26, 32 en 50 mm. Het gaat hierbij zowel om standaard grijze paperclips als om gekleurde paperclips. In onze assortiverpakking met handige papercliphouder vind je onder andere witte, gele, blauwe, rode en roze paperclips.

Elastieken kopen bij 4UStore

In deze categorie vind je ook een ruim assortiment elastieken. Het gaat zowel om kleine elastieken (1,5 mm x 8 cm) als om grote en stevige elastieken (9 mm x 14 cm). Deze elastieken komen in handige verpakkingen die voorzien zijn van een ophangstrip, waardoor ze ook geschikt zijn voor verkoop. Dankzij het transparant venster is het steeds meteen duidelijk om welke elastieken het gaat.

Meer dan alleen punaises, paperclips en elastieken

Naast punaises, elastieken en paperclips vind je in deze categorie ook andere handige hebbedingetjes zoals speelkaarten, touw en klemmapjes. Daarnaast vind je in onze andere categorieën nog talloze andere non-foodartikelen terug, zoals: