Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    34
Merk
  1. Caffé (1)
  2. Merkloos (2)
  3. Propac (1)

Kassa- en pinrollen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Thermische kassa- en pinrollen kopen bij 4UStore

Thermische kassarollen hebben een aantal voordelen te bieden en zijn dan ook verkrijgbaar bij 4UStore. Deze kassarollen komen in uiteenlopende formaten. Het gaat telkens om grootverpakkingen aan extra scherpe prijzen, zoals je het van 4UStore gewoon bent. Hieronder hebben we het over de verschillende soorten rollen en bespreken we niet alleen het aanbod, maar ook de voor- en nadelen van de thermische rollen.

Verschillende soorten kassarollen verkrijgbaar

Er zijn talloze kassarollen verkrijgbaar. In de eerste plaats zijn er de zogenaamde thermische kassarollen zoals je ze bij 4UStore vindt (ook verkrijgbaar als pinrol). Deze thermische rollen bestaan uit een speciaal soort papier dat zich louter op basis van verhitting laat ‘bedrukken’. Het grote voordeel van deze thermische kassarollen is dat verhitting volstaat en je dus geen aparte inktpatronen moet aanschaffen. Ze hebben echter het nadeel dat ze iets eenvoudiger vervagen, waardoor ze iets minder geschikt zijn voor zakelijke klanten die bonnetjes moeten bewaren. In dergelijke gevallen kan je ook kiezen voor andere kassa- of pinrollen, zoals de kassarollen met een extra beschermende coating. Ga je voor duurzaamheid? Overweeg dan het aanschaffen van houtvrije kassarollen.

Thermische kassa- en pinrollen met uiteenlopende formaten

Net zoals er verschillende rolsoorten bestaan, komen ze ook in verschillende formaten. Het meest gebruikte formaat is 80 x 80 x 12 mm. Deze thermische kassarollen kan je aanschaffen bij 4UStore. Daarnaast vind je in onze webshop ook thermische kassarollen met het formaat 57 x 47 x 12. Dit formaat wordt veelal gebruikt voor thermische pinrollen, maar is ook verkrijgbaar voor thermische kassarollen. Deze thermische kassa- en pinrollen zijn al verkrijgbaar vanaf 5 stuks, maar je kan ook thermische kassarollen of pinrollen bestellen per 20 of 50 stuks.

Een overzichtelijke administratie dankzij 4UStore

Bij 4UStore vind je allerhande hulpmiddelen voor het voeren van de administratie. Denk daarbij aan: