Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Kopieer- en printpapier

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Kopieer- en printpapier kopen bij 4UStore

Niets is lastiger dan een printer zonder papier. Kantinewinkel.nl biedt verschillende merken fotopapier,  kopieer- en printpapier aan. U heeft de keuze uit A3 en A4 papier. Dit zijn namelijk de meest gebruikte formaten. Kies uit bekende merken als Agfaphoto en Double A. Liever een goedkoper alternatief? Wij leveren ook merkloos papier van zeer goede kwaliteit. 

Bij 4UStore vind je kopieer- en printpapier voor zowel inktjet- als laserprinters. Het gaat om kwalitatief A4-papier met een hoge mate van kleurvastheid en een optimale scheurbestendigheid (80-grams uitvoering). Het kopieer- en printpapier is geschikt voor gebruik met alle kopieer- en printtoestellen. Daarnaast vind je bij 4UStore ook hoogglans fotopapier dat jouw kiekjes eer aandoet.

Het gewicht van het kopieerpapier

Het gewicht van het kopieerpapier is geen onbelangrijk gegeven. Bij kopieerpapier is het standaardgewicht 80 gram per m². Dit is het standaard papier dat ook voor brieven en correspondentie wordt gebruikt. Voor zowel printen als kopiëren is print- of kopieerpapier met een gewicht van 80 g/m² dan ook aangeraden. Bij fotopapier is een hoger gewicht daarentegen aangeraden. Hierdoor voelen de foto’s stevig aan en kunnen ze vlot van hand tot hand gaan. Het AGFAphoto glossy inktjet fotopapier heeft bijvoorbeeld een gewicht van 210 g/m².

Wanneer gebruik je welk kopieer- of printpapier?

Ook in deze webwinkel zal je verschillende soorten kopieer- en printpapier aantreffen. En dat mag niet verbazen, want elke toepassing heeft nu eenmaal zijn favoriet papier. Voor dagelijks gebruik is goedkoop kopieerpapier aangeraden. Het standaardgewicht van 80 g/m² is dan een goed idee. Wanneer het wat kwalitatiever mag zijn, bijvoorbeeld bij manuscripten of rapporten, kies je voor printpapier met een hogere helderheid en gewicht.

Daarnaast moet je ook rekening houden met de eigenschappen van jouw printer. Voor inktjetprinters is er speciaal printpapier dat hogere kleurtemperaturen beter weergeeft. Uiteraard is dat printpapier ook duurder en daardoor enkel interessant bij kleurenprints.

Tot slot adviseren wij het gebruik van duurzaam kopieer- en fotopapier. Ook in deze webwinkel vind je FSC-gecertificeerd kopieerpapier. Het FSC-certificaat geeft aan dat het foto- of kopieerpapier gemaakt werd met hout uit duurzaam beheerde bossen. Onder andere het Imageprint MultiUse kopieerpapier beschikt over zo’n FSC-certificaat.

Andere kantoorartikelen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je alle benodigdheden voor op kantoor. Bij ons koop je niet alleen print- en kopieerpapier, maar ook volgende producten: