Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 0
    1
Merk
  1. Pergamy (2)

Memoblokken en sticky notes

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Memoblokken kopen bij 4UStore

Memoblokken zijn onmisbaar op ieder kantoor! Een memoblok bestaat uit blaadjes die even snel gepakt kunnen worden om iets te noteren. Snel een notitie maken voor uw collega of voor uzelf. Dit gaat nog altijd sneller dan het maken van een notitie in uw smartphone. De Remove-memoblokken zijn bovendien voorzien van een handige plakrand. Op ieder bureau dient een memoblokje aanwezig te zijn. U kunt niet zonder!

Memoblokken zijn geheugensteuntjes, maar ook persoonlijke assistenten tijdens het telefoneren. Ze zorgen ervoor dat we niks hoeven te vergeten en ze horen in elk kantoor aanwezig te zijn. Je noteert gewoon even wat je wilt onthouden en klaar! Memoblokken hebben hun naam duidelijk niet gestolen. Memoblokken zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren om extra orde te scheppen. Bovendien kan je voor deze memoblokken een kubus memoblokhouder gebruiken. Dat zorgt ervoor dat jouw notities niet zomaar gaan vliegen.

Memoblokken met of zonder lijmlaag

In principe heb je de keuze tussen memoblokken met of zonder lijmlaag. Een memoblok met lijmlaag heeft het voordeel dat je ‘m overal op kunt kleven. Deze memoblokken gebruik je voornamelijk als geheugensteuntje. Je kleeft ‘m op jouw monitor en de volgende dag zal je zeker niet vergeten om die belangrijke mail te verzenden. Daarnaast kan je ook memoblokken kopen zonder een lijmlaag. Zo’n memoblokken gebruik je vooral om tijdelijk een aantal zaken neer te pennen, bijvoorbeeld tijdens het telefoneren. Omdat de memoblaadjes onderling niet verlijmd zijn, is het gebruik van een memoblokhouder dan wel aangeraden.

Verkrijgbaar in verschillende formaten

Bij 4UStore vind je memoblokken in uiteenlopende formaten. In de meeste gevallen gaat het bij de memoblokken om een kubus. Hierbij hebben de blaadjes een afmeting van 7,6 x 7,6 centimeter. Ook de dikte van de memoblok is uiteraard 7,6 centimeter. Daarnaast zijn er ook memoblokken met rechthoekige blaadjes. Het gaat bijvoorbeeld om de memoblaadjes van het merk 5Star Re-Move. Deze memoblaadjes hebben een afmeting van 7,6 x 12,7 centimeter. Hierdoor hebben deze memoblaadjes extra veel plaats om een en ander te noteren. Ook zonder olifantengeheugen hoef je zo niks te vergeten.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore brengen we graag orde en netheid naar jouw kantooromgeving. Dat is per slot van rekening de enige manier waarop je zaken gedaan krijgt. Dat doen we door middel van talloze handige kantoorartikelen. Je vindt ze onder andere via volgende webpagina’s: