Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Notitieblokken, -boeken en schriften

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Notitieblokken bestellen bij 4UStore

Jouw waardevolle aantekeningen, jouw zuurverdiende kennis en de notulen van de hard bevochten meeting laten zich graag in een notitieblok optekenen. In elk kantoor horen notitieblokken dan ook aanwezig te zijn. In de categorie van notitieblokken vind je verschillende soorten notitieblokken terug. Deze zijn steeds gelijnd maar hebben uiteenlopende formaten. Bovendien laten ze zich kenmerken door hun stevig voor- en achterblad waardoor jouw notities altijd veilig zijn. Ook indien geestdriftige discussies het congres typeren.

Kenmerken van een notieblok

Een notitieblok gebruik je om aantekeningen te maken. Opdat je de notitieblokken overal mee naartoe kunt nemen, hebben ze meestal een klein formaat. A5 en A6 zijn daarbij heel gebruikelijk, maar steeds vaker kan je notitieblokken ook in A7-formaat bestellen. Omdat een notitieblok gelinieerd is en vaak stugger is ontwerpen dan pakweg een schriftje, kan je het ook rechtstaand beschrijven. Tot slot kan zo’n notitieblok gebonden, ingenaaid of afscheurbaar zijn. Uiteraard beïnvloedt ook dat de mogelijke toepassingen van notitieblokken.

Over de Gallery notitieblokken

Bij 4UStore kan je de Gallery notitieblokken bestellen. Deze notitieblokken zijn voorzien van eenvoudig afscheurbare pagina’s. Ze zijn kopgeniet en elke notitieblok bevat 100 gelijnde pagina’s die zowel voor- als achteraan beschrijfbaar zijn. Het komt met een papierdikte van 60 tot 70 g/m² en is beschikbaar in verschillende formaten, zoals A7 en A6. Kenmerkend aan de notitieblokken van Gallery is dat er gebruik wordt gemaakt van houtvrij papier. Omdat er bijna geen lignine in het papier aanwezig is, is het papier heel wit. Hierdoor kan je de notitieblokken met alle kleuren en pennen beschrijven.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Met alleen een notitieblok zal je het verschil nog niet kunnen maken. Bij 4UStore voorzien we je dan ook graag van andere producten die onmisbaar zijn voor het vastleggen van jouw ideeën. Om ze echt vast te kunnen leggen, kan je dan ook volgende producten bestellen: