Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Gallery (1)

Schriften

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

A4- of A5-schrift kopen bij 4UStore

Ben je op zoek naar een A4-schrift of A5-schrift voor op kantoor? Dan vind je bij 4UStore vast wel wat je zoekt. Hier heb je niet alleen de keuze tussen een A4-schrift of een A5-schrift, maar ook tussen verschillende uitvoeringen (ruitjes of lijnen), bindingsmethoden en papiersoorten. Bij 4UStore vind je dan ook altijd het A4-schrift of A5-schrift dat je zoekt.

Geruite of gelijnde schriften A4 of A5

Bij een A5- of A4-schrift heb je de keuze tussen een schrift met ruitjes of met lijntjes. Hierbij zijn er ook onderling een aantal verschillen benoembaar. Neem bijvoorbeeld het gelijnd Oxford A4-schrift. Dit A4-schrift is voorzien van een nette kantlijn en biedt voldoende plaats voor titels en voetnoten, terwijl sommige andere schriftjes die beschikbare plaats liever optimaal benutten. Daarnaast is het vooral opletten voor het type ruit van het A5- of A4-schrift. Hierbij heb je onder andere de keuze tussen een A4-schrift met grote ruit (10 mm) of een A4-schrift met kleine ruitjes (5 mm).

Verschillende bindingsmethoden

Een A4-schrift of A5-schrift kan op verschillende manieren worden gebonden. Veelal kiest men voor een gelijmd A4- of A5-schrift. Hierdoor blijven alle notities stevig op hun plek zitten en gaat er nooit iets verloren. Zo’n A5- of A4-schrift is voornamelijk geschikt voor specifieke notities, bijvoorbeeld bij een college of bij het tellen van een voorraad. Daarnaast zijn er ook schriftjes met uitscheurbare pagina’s. Zo’n A4-schrift gebruik je bijvoorbeeld bij het schriftelijk notuleren, transcriberen of bij het nemen van notities die aan het prikbord moeten verschijnen.

Kwalitatieve schriften A4 of A5

Ongeacht of je nu kiest voor een A4-schrift of een A5-schrift, steeds ben je zeker van een optimale kwaliteit. Neem bijvoorbeeld het Oxford A4-schrift met 90 g/m²-papier en Optikpapier en geplastificeerde kaft, een ideale bescherming voor al je notities! Toch komen gelijkaardige eigenschappen ook voor bij onze andere schriftjes. Het gelijnd A4-schrift van Kangaro is bijvoorbeeld voorzien van een 160 grams-kaft en bestaat uit gebleekt papier. Hierdoor laat het zich eenvoudig beschrijven, zoals je het van onze schriften mag verwachten.

Alles voor op kantoor

Ben je niet alleen op zoek naar een A4-schrift of A5-schrift, maar zoek je ook nog naar andere benodigdheden voor op kantoor? Bekijk dan zeker eens onderstaande pagina’s: