Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Schrijfblokken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schrijfblokken bestellen bij 4UStore

Wanneer je aandachtig notities wilt nemen, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, zijn schrijfblokken geen overbodige luxe. Schrijfblokken zorgen ervoor dat je jouw notities netjes kan noteren en deze daarnaast al even eenvoudig kan bewaren. Dergelijke schrijfblokken komen in diverse uitvoeringen voor. Neem bijvoorbeeld het formaat. Want terwijl de ene voor zijn schrijfblok A4 verkiest, kiest zijn collega dan misschien weer voor een schrijfblok A5. Daarnaast moet je rekening houden met de bindmethode en het al dan niet gelijnd karakter van de schrijfblokken.

Waarop let je op bij het kopen van schrijfblokken?

Zoals eerder gezegd let je in de eerste plaats op het formaat. De meeste kladblokken hebben het formaat A4 (21 x 29,7 cm) maar voor een schrijfblok is A5 zeker niet ongewoon. Ongeacht of je voor jouw schrijfblok A4 of A5 verkiest, je koopt ze natuurlijk bij 4UStore. Daarnaast bevatten de meeste schrijfblokken lijntjes. Gelijnde collegeblokken zijn handig om notitie te nemen, maar niet indien je ineens technische tekeningen of schetsen moet neerpennen. Daarom kan je bij 4UStore ook blanco schrijfblokken bestellen. Tot slot haalden we eerder al aan dat je ook op de bindmethode moet letten. Bij de meeste collegeblokken zijn de papieren onderling verlijmd en dus niet zomaar uitscheurbaar. Echter kan je bij ons ook schrijfblokken bestellen met ringen, waarbij je eenvoudiger een pagina naar de prullenmand verwijst.

Kwalitatieve schrijfblokken bestellen

Bij 4UStore vind je enkel schrijfblokken van de beste kwaliteit. Reken hierbij op extra dik papier opdat je netjes kan pennen. Vooral bij onze schrijfblokken van Kangaro is dat het geval. Deze blokken beschikken over 50-grams papier. Daarnaast zijn onze collegeblokken voorzien van een stevige kartonnen achterflap. Ook rechtstaand kan je dus notitie nemen.

Kantoorartikelen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore beschikken we over een uitgebreid aanbod aan kantoorartikelen. Bij ons kan je niet alleen schrijfblokken bestellen, maar alle benodigdheden voor op kantoor. Bekijk bijvoorbeeld volgende pagina’s en laat je verrassen door ons ruim aanbod: