Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 0
    5
Merk
  1. Pergamy (1)
  2. Pritt (2)

Correctiemiddelen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Correctiemiddelen bij Kantinewinkel.nl

Bent u op zoek naar diverse kantoor correctiemiddelen? Dan bent u bij Kantinewinkel.nl aan het juiste adres. Kantinewinkel.nl is onderdeel van 4UStore en biedt altijd een uitstekende kwaliteit producten aan in hun assortiment. Wanneer u schrijft, maakt u vanzelfsprekend fouten. Dat is bij het schrijven van teksten bijna onmogelijk om niet te doen. Daarom zijn er diverse correctiemiddelen bedacht die ervoor zorgen dat u netjes uw fouten weg kunt werken en daarna verder kunt schrijven op hetzelfde blaadje.

Verschillende correctiemiddelen

Er zijn daarom ook verschillende correctiemiddelen te vinden in ons assortiment die u kunnen helpen bij het wegwerken van deze schrijffoutjes. Zo verkopen wij een correctiegum waardoor u potlood en grafietstift eenvoudig kunt wegwerken. Tevens verkopen we correctie vloeistof in ons correctiemiddelen assortiment. Met dit product kunt u eenvoudig met een kwastje de gemaakte fout wegwerken. Nadat het  correctiemiddel vervolgens gedroogd is kunt u hierna over de geharde vloeistof heen schrijven, waardoor er nergens krassen hoeven komen te staan. Tevens verkopen wij een correctieroller. De correctieroller heeft in principe hetzelfde idee als de correctie vloeistof, maar hoeft niet te drogen. Het is namelijk een roller die je over de gemaakte schrijffout kunt rollen, waardoor de fout meteen niet meer zichtbaar is.

Correctiemiddelen bestellen bij Kantinewinkel.nl

Heeft u interesse in een van onze correctiemiddelen en wilt u deze graag bestellen. Dat kunt u eenvoudig doen via onze website. Onze correctiemiddelen worden verkocht per 10 stuks. Wanneer u een aankoop doet en hierbij een groter aantal bestelt, is dit vaak in verhouding per stuk goedkoper. Wij raden u dan ook aan om onze producten in grotere aantallen te kopen, omdat u op deze manier op de lange termijn goedkoper uit zult zijn. Zo ook bij de correctiemiddelen. U kunt onze producten eenvoudig bestellen, waarna ze zo snel mogelijk bij u bezorgd zullen worden.

Andere producten bij Kantinewinkel.nl

Buiten deze handige correctiemiddelen verkopen wij natuurlijk nog veel meer producten in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schriften, enveloppen en opbergmiddelen. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via 0117-454007 of info@kantinewinkel.nl.