Onze andere webshops

Kantoorartikelen - Parker

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Kantoorartikelen kopen bij 4UStore

Hoewel we bij Kantinewinkel.nl uitdrukkelijk focussen op alle benodigdheden voor in de kantine, weten we als geen ander dat een berg administratie ook hier steeds om de hoek loert. Om die reden bieden we ook kantoorartikelen aan die als wapen kunnen dienen tijdens het gevecht met de administratie. De categorie kantoorartikelen beslaat een ruim aanbod over verschillende subcategorieën heen.

Kantoorartikelen bestellen voor een goede administratie

Ons assortiment kantoorartikelen heeft oog voor de administratie die onontbeerlijk met een kantine verbonden gaat. Onze kantoorartikelen gaan dan ook van start met verschillende soorten papierproducten. Het gaat hierbij om kopieer- en printpapier, maar ook om notitieblokken, schriften en schrijfblokken. Uiteraard moet je ze nog even kunnen beschrijven, waardoor we eveneens een ruim assortiment aan schrijfwaren aanbieden. Het gaat bij deze kantoorartikelen niet alleen om balpennen, maar ook om correctiemiddelen. Een schaar, een nietjesmachine, lijm of een handige ordner om de administratie in te bewaren? Voor ons geen probleem. Moet er nog snel even een brief op de post? Dan vind je in de categorie kantoorartikelen ook enveloppen, verpakkingsmaterialen en handige brievenbakken.

Kantoorartikelen kopen voor het gebruik van de kassa

Toegegeven: de tijd dat je jouw administratie nog voerde in een schriftje, behoort al langer tot de verleden tijd. Voor notities of het bijhouden van bestellingen, blijft het echter wel handig. Voor de administratie zelf zijn kassablokken en bedrijfsformulieren natuurlijk een beter idee.  Denk bij deze kantoorartikelen aan kwitantieblokken, doorschrijfkasboeken en kassablokken. Mag het allemaal een stuk automatischer gebeuren? Dan vind je in de categorie kantoorartikelen ook kassarollen en pinautomaatbonnen. Hier hebben we een duidelijke focus op thermische varianten. Vergeet de geschiktheid van jouw kassatoestel daarom niet na te gaan, net zoals de compatibiliteit met de door ons verkochte rollen. Twijfel je over de geschiktheid van onze kantoorartikelen? Neem dan even contact op met onze klantendienst.