Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    23
Merk
  1. Be-Kind (8)

Be-Kind

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

De BE-KIND-repen kopen bij 4UStore

De BE-KIND-repen zijn notenrepen die lekker zijn en die vol zitten met gezonde vezels. Deze notenrepen zijn per stuk verpakt en zijn dan ook ideaal om mee te nemen naar kantoor of naar de sportschool. De verrukkelijke smakencombinaties staan garant voor echte genietmomentjes. Met smaken als Peanut Butter Dark Chocolate, Dark Chocolate Nuts & Sea salt en Maple Glazed Pecan Sea salt mag dat dan ook niet verbazen. Wij verkopen deze repen van 40 of 50 gram in grootverpakkingen. De BE-KIND-repen worden vaak verkocht in tankstations, supermarkten en sportkantines. Daarnaast worden de BE-KIND-repen ook steeds vaker in vendingmachines gespot.

Enkel de beste en lekkerste ingrediënten zijn goed genoeg

De BE-KIND-repen zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam. Deze repen zitten boordevol voedingsstoffen. Amandelen zijn bijvoorbeeld altijd prominent aanwezig in de BE-KIND-bars. Het gaat om Californische amandelen die zorgvuldig zijn geroosterd. Ook is er bij de productie van de BE-KIND-repen vaak zeezout gebruikt, om de nootachtige smaak te verfijnen en in evenwicht te brengen. Dit zeezout is afkomstig van Braziliaanse kustwateren. Honing – een perfecte blend van verschillende bloemsoorten –, pure chocolade, pinda's en cashewnoten zijn uiteraard ook van de partij. Hierbij gebruikt men enkel gladde cashewnoten die een romige smaak hebben. Het resultaat zijn verbluffende BE-KIND-repen die lekker zijn en die net dat tikkeltje meer bieden.

Alternatieven voor de BE-KIND-bars

De BE-KIND-repen zijn niet de enige notenrepen die u bij ons kunt verkrijgen. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook de notenrepen van Nakd, van Eat Natural, van Hero en van Calvé. Net als bij de BE-KIND-bars geniet u altijd van een ruime keuze, zowel qua smaak als qua verpakkingsgrootte. En zoals steeds gaan onze scherpe prijzen hand in hand met mooie staffelkortingen.