Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Daelmans

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Daelmans-koekjes kopen bij 4UStore

De Daelmans-koekjes zijn een waar begrip bij koffieminnend Nederland. De Daelmans-koekjes zijn lekker als tussendoortje, zijn geliefd bij jong en oud en doen het altijd wel goed in combinatie met warme dranken. Niet alleen in combinatie met koffie, maar bijvoorbeeld ook bij een warme chocolademelk of thee zijn ze heerlijk. Daarnaast kunnen de Daelmans-koekjes milkshakes, freakshakes en andere ijskoude bereidingen minstens even compleet maken als de warme dranken. De Daelmans-koekjes verwennen al sinds 1904 de Nederlandse smaakpapillen en zijn altijd trouw gebleven aan het geheime familierecept waar Hermanus Daelmans begin vorige eeuw voor het eerst mee aan de slag ging.

Daelmans-stroopwafels kopen bij 4UStore

Natuurlijk komen de Daelmans-koekjes in talloze soorten, maten en smaken en heeft iedereen wel een eigen favoriet. Velen plaatsen echter de originele Daelmans-stroopwafels op nummer een. En geef ze maar eens ongelijk. De Daelmans-stroopwafels zijn dan ook knapperige wafeltjes die vers zijn gebakken en die gevuld zijn met een heerlijke vulling op basis van karamelsiroop. Het is een typisch Hollandse lekkernij die het ook over de landsgrenzen heen behoorlijk goed doet. Deze Daelmans-stroopwafels zijn heel lekker bij de koffie, zeker indien u het op de koffietas legt en de hete dampen de karamel lekker stroperig laat maken. Heerlijk!

Verschillende soorten Daelmans-stroopwafels kopen bij 4UStore

De Daelmans-stroopwafels zijn ook in andere smaken te verkrijgen. Zo zijn er Daelmans-stroopwafels waarbij er een beetje honing of zelfs chocolade aan de karamelstroopvulling is toegevoegd. Het is pure verwennerij en het is zo verslavend lekker dat het verboden zou moeten zijn. De Daelmans-stroopwafels zijn bovendien in verschillende verpakkingen te verkrijgen. Er zijn bijvoorbeeld toefzakken, jumboverpakkingen, stazakken met ministroopwafels en automaatverpakkingen. En bij 4UStore kunt u al deze Daelmans-stroopwafels kopen aan extra scherpe prijzen.

Daelmans Gevulde Koeken en andere Daelmans-koekjes

Hoewel velen bij ons hun Daelmans-stroopwafels kopen, moet u weten dat deze producent meer biedt dan alleen Daelmans-stroopwafels. Andere populaire Daelmans-koekjes zijn bijvoorbeeld de zogeheten Speculoos Caramel Biscuits, verkrijgbaar per stuk of in toefzakken. Dat is natuurlijk andere koek, maar gelukkig is het net zo lekker als hun stroopwafels. Ten slotte zijn er ook nog de Daelmans Gevulde Koeken en de andere lekkere Daelmans-koekjes die al sinds 1904 volgens het authentieke, Nederlandse recept worden geproduceerd.

De lekkerste horecawafels en gevulde koeken koopt u bij 4UStore

Met de Daelmans-koekjes zijn wij van 4UStore niet aan ons proefstuk toe. Voortdurend gaan we op zoek naar de lekkerste gevulde koeken en (stroop)wafels voor horecazaken en intussen hebben we er al heel wat aan ons koekenassortiment toegevoegd. In deze webshop kunt u dan ook uiteenlopende gevulde koeken en wafels kopen die gegarandeerd een succes zullen zijn voor uw zaak, ongeacht of dat nu een toeristisch tentje in hartje Amsterdam is of een gezellige kroeg waar de leukste verhalen ontstaan. Hieronder vindt u een aantal alternatieve producten terug die gegarandeerd in de smaak zullen vallen.