Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (5)
  2. Nee (1)
Prijs
  1. 10
    33
Merk
  1. Echte Enkhuizer (7)

Echte Enkhuizer

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Koekjes van Echte Enkhuizer kopen bij 4UStore

Echte Enkhuizer maakt al sinds 1920 authentieke, Nederlandse koeken die lekker zijn voor onderweg. Wij verkopen talloze klassiekers van deze producent, zoals de Echte Enkhuizer Mergpijpjes en de Echte Enkhuizer Jodekoek Kaneel. Hieronder leest u meer over deze en andere koeken die altijd in de smaak vallen. Onderaan deze pagina hebben we het ook over alternatieven die minstens even geliefd zijn.

Ontdek het assortiment van Echte Enkhuizer

Heel geliefd zijn bijvoorbeeld de Echte Enkhuizer Mergpijpjes. De Echte Enkhuizer Mergpijpjes zijn balkvormige koekjes met crème, chocolade en marsepein. Het is vernoemd naar het zachte beenmerg dat in harde botten te vinden is. Dergelijke mergpijpjes zijn geïnspireerd op dammsugare, een Zweeds gebakje, en zijn al decennialang geliefd in Nederland. Naast de Echte Enkhuizer Mergpijpjes is ook de Echte Enkhuizer Jodekoek Kaneel een populaire keuze. De Echte Enkhuizer Jodekoek Kaneel is een zandgebakje op basis van boter, bloem en suiker. Deze koekjes zijn van Iberisch-Sefardische oorsprong en werden in de tweede helft van de negentiende eeuw in Nederland geïntroduceerd. Tot op heden maakt men deze koeken op basis van een recept van een Joodse bakker die ze in het begin van de vorige eeuw met zorg en passie bakte.

Naast de Echte Enkhuizer Jodekoek Kaneel, waarbij er kaneel aan het koekje is toegevoegd, is ook de originele jodenkoek van dit merk bij ons te verkrijgen. Denk daarnaast aan andere lekkere koeken als de Jodekoek Choco en de Glacé.

Uitstekende alternatieven voor de koeken van Echte Enkhuizer

Deze koeken zijn echte klassiekers die veel Nederlanders lusten. Het zijn echter heus niet de enige koeken die in de smaak vallen. Ons koekenassortiment is heel ruim en er zijn ook andere producenten die authentieke koeken maken. Zo is er bijvoorbeeld de De Lekkerste Mergpijp en zal menig Nederlander zeker plezier beleven aan de De Molen's Banket Appelkoeken. Op de onderstaande pagina's leest u meer over deze en andere verrukkelijke koeken.