Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 7
    8
Merk
  1. Gouda's Glorie (1)
  2. Graze (3)

Graze

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Koeken van Graze kopen bij 4UStore

De Graze-koekjes zijn ontstaan uit het idee dat snacks een stuk interessanter en gezonder kunnen zijn. Het begon allemaal bij snackboxen die vlot hun weg vonden naar brievenbussen en kantoren in het Verenigd Koninkrijk. In de boxen zaten de lekkerste Graze-koekjes, koekjes boordevol proteïnen, vezels en natuurlijke ingrediënten. Sinds de oprichting in 2008 zijn er al meer dan 100 miljoen van zulke boxen verzonden. Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, want ook in Nederland is de koeken van Graze kopen een mogelijkheid.

Het complete assortiment van Graze-koeken

Bij 4UStore kunt u de verschillende Graze-koekjes kopen. Het gaat daarbij om Oat Bites, koekjes op basis van haver en natuurlijke ingrediënten. Toevoegingen als honing, kaneel, vanille, citroen, framboos en zelfs cacao maken de Graze-koeken niet alleen extra gezond, maar ook extra lekker. Deze gezonde tussendoortjes zijn heerlijk op kantoor en zijn lekker bij thee of bij andere verantwoorde dranken. Ze zijn ook ideaal om mee te nemen naar school of als opkikker na het sporten. Wij verkopen deze Graze-koekjes in grootverpakkingen die ideaal zijn voor winkels, sportscholen, tankstations en dergelijke meer. Alle populaire smaken zijn bij ons te verkrijgen.

Natuurlijke en verantwoorde snacks

Nederlandse jongeren en volwassenen gaan steeds verantwoorder om met hun snacks. Het is een van de redenen waarom Graze-koekjes en andere noten- en haversnacks aan populariteit winnen. Ook bij ons kunt u meer dan alleen de koeken van Graze kopen. We hebben een ruim assortiment aan notenrepen en andere vezelrijke snacks voor verantwoorde genietmomentjes.